Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.

Hier is pagina 15 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 15
1.0 md Æ ra 74 es 2 TE pr à en SH NK ‘à 4 AE ER (AR N A; he. EE {a { A Aardannelsoen Im A x voorgerecht — 4 pers. — 25 min. Ir Ni m 225 gr kruimige aardappelen N) m1 sjalot m4 el zonnebloemolie dl nf) nei ‘soon # 200 gr prei fijn (gesneden) % m 50 ml witte wijn #2 kippenbouillonblokjes # 150 mi slagroom — m 125 g bacon m extra nodig: staafmixer \: h = 1. Schil de aardappelen en snijd in kleine We 4 gs blokjes. Pel de sjalot en snipper fijn. 2. Verhit een ruime soeppan met 2 el olie bre) en fruit de sjalot. Voeg de aardappel- blokjes en twee derde van de prei toe en dappelpannenkoekjes bak al omscheppend aan. Laat op laag Aal risch| vuur 10 minuten garen, schep regelmatig snack - 4 pers. - 20 min. om. Blus af met de wijn. Voeg 750 ml water en de bouilonblokjes toe en breng m 250 g vastkokende aardappelen het ei. Dep de aardappelen droog en schep aan de kook. Kook 15 minuten op laag m 150 g worteljulienne door het beslag. Meng met de wortel- vuur tot de aardappel zacht en gaar is. m1 bos bosui julienne, de groene peper en de helft van Pureer de soep glad met de staafmixer m1 groene peper (pepermix, 3 stuks) de bosui tot een stevig beslag. Voeg indien en voeg de slagroom toe. Voeg indien m5 el bloem nodig een beetje water toe. nodig extra water toe. Breng op smaak m3 el maïszetmeel 3. Verhit een koekenpan met 2 el olie op miei met zout en versgemalen peper. middelhoog vuur. Schep 2 el beslag in de 3. Verhit een koekenpan en bak de bacon m2 el zonnebloemolie hete pan en verdeel het gelijkmatig in een knapperig. Laat uitlekken op keukenpa- m1 el sojasaus ronde vorm. Herhaal, afhankelijk van de mel sesamolie pier. Dep de rest van de prei droog met grootte van de pan voor ca. 4 pannen- keukenpapier. Verhit een koekenpan met koekjes. Zet het vuur lager en bak ongeveer 2 el olie en bak de prei op hoog vuur goud- 1. Schil de aardappelen en snijd fijn in luci- 2 minuten aan elke kant licht goudbruin. bruin en knapperig. Verdeel de soep over fers. Doe ze in een kom en bestrooi met Herhaal met de rest van het beslag. 4 kommen en garneer met de knapperige 1/2 tl zout zodat het vocht eruit trekt. Snijd 4. Meng de sojasaus met sesamolie en bacon en prei. de bosui in ragfijne ringen. Verwijder de breng op smaak met versgemalen peper. BEVAT P.P. 1530 KJ/366 KCAL, 28 GR VET WAARVAN 12 steel en de zaadlijsten van de groene Serveer de pannenkoekjes warm met de GR VERZADIGD, 16 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 4 GR SUIKERS, 9 GR EIWIT, 4 GR ZOUT EN 3 GR VOEDINGSVEZEL peper en snijd in dunne ringen. rest van de bosui en de dipsaus. 2. Meng in een kom de bloem met het BEVAT P.P. 1144 KJ/274 KCAL, 13 GR VET WAARVAN 2 GR VERZADIGD, 32 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 7 GR WIJNTIP Alto Plano Chardonnay maïszetmeel, 1/4 tl zout en klop los met SUIKERS, 6 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 4 GR VOEDINGSVEZEL = 15
Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 15