Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.

Hier is pagina 9 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 9
Aardappel van a tot z nn na a a a a KE - "mn I | Aardannelen zijn duizenden jaren oud. Uit onderzoek blijkt I I dat 4500 5aar voor Christus al aardappelen werden gegeten. ! Lo nn nn nn in nn in a an a Aardappelfocaccia Biologische kruimige aardappel bijgerecht — 4 pers. — 20 min. (+ 30 min. wachttijd, 20 min. oventijd) m5 takjes rozemarijn de rand met 5 gr zout. Schenk 3. Verwarm de oven voor op m 200 gr bloem 120 ml lauwwarm water in het 190°C. Verspreid het deeg over m5 gr zout midden van de cirkel en los hier de met bakpapier beklede bak- m7 gr instantgist de gist met de suiker al roerend plaat en druk met de vingertop- m5 gr suiker in op. Voeg de rozemarijn en 2 el pen kuiltjes in het deeg. Druk er m 20 ml extra vierge olijfolie olie toe. Meng met een draaien- de olijven en zongedroogde m 125 gr aardappelpuree de beweging steeds een beetje tomaat uit de olijven Italiamix in. m 50 gr olijven Italiamix bloem door het water tot een Bestrijk het brood met de rest van Vastkokende aardappel m extra nodig: bakblik, deegbal ontstaat. de olijfolie en besprenkel met 2 el bakpapier, zeef 2. Voeg de aardappelpuree toe water. Bestrooi met grof zeezout. aan het deeg. Kneed in 15 minu- Bak de aardappelfocaccia in onge- 1. Ris de naaldjes van de roze- ten tot een elastisch deeg. Dek veer 20 minuten goudbruin en marijn en hak fijn. Zeef de bloem af met een vochtige theedoek knapperig in de oven. in een ruime kom. Maak een en laat het brood 30 minuten op BEVAT P.P. 1553 KJ/371 KCAL, 8 GR VET W/ kuiltje in het midden en bestrooi een warme plek rijzen. VAN 2 GR VERZADIGD, 61 GR KOOLHYDR WAARVAN 2 GR SUIKERS, 10 GR EIWIT, ZOUT EN 5 GR VOEDINGSVEZEL _ — _ mm TE 7: ï [TA Kruimige aardappel 1 Rond 1570 Kwam de eerste aardanpel naar EurGna. 1 Ocrspronkeli;k komt de aardappelplant uit Zuid- 1 Amerika. Ge plant heeft witte en roze bloemen, ı daarsm werd de plant voor de sier in de tuin gezet. En nn nn nn nn nn nn m a m — Krielaardappel 2 Zoete aardappel ü
Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 9