Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
RTE TEE
5
?
Mexicaans patatje
vegetarisch glutenvrij
hoofdgerecht — 4 pers.
25 min. (+ 25 min. oventijd)
Per
m 750 gr ovenfriet
ELL
m 75 gr pure ambacht cheddar
LEN
(stuk)
m1 avocado
2»
0
m 200 gr kidneybonen
%
>
m 115 gr wrap salsa medium
es
Ns
m teen knoflook
m 125 gr crème fraîche
y
e
m 10 gr koriander
®
vR 4
gs
m extra nodig: bakplaat, bakpapier
1. Verwarm de oven voor op 220°C.
6
Verdeel de friet over een met bak-
Za
papier beklede bakplaat en bak vol-
gens de aanwijzingen op de verpak-
2
king in circa 20 minuten goudbruin
en knapperig. Schep regelmatig om.
2. Rasp ondertussen de kaas. Snijd
de avocado overlangs doormidden,
verwijder de pit en snijd het vrucht-
ad
vlees in blokjes. Laat de kidneybo-
nen uitlekken en meng met de sal-
sa. Pers de knoflook uit en meng
met de crême fraîche. Pluk de
blaadje van de koriander.
3. Neem de bakplaat uit de oven en
bestrooi de friet met de geraspte
kaas. Bak nog 3 minuten in de
oven. Verdeel de frieten over vier
borden en schep de bonen-toma-
tensalsa erover. Garneer met de
avocadoblokjes, crême fraîche en
koriander.
BEVAT P.P. 2522 KJ/603 KCAL, 32 GR VET WAAR-
VAN 12 GR VERZADIGD, 58 GR KOOLHYDRATEN
[MEXICAANS GENIETEN
WAARVAN 5 GR SUIKERS, 15 GR EIWIT, 1 GR ZOUT
EN 11 GR VOEDINGSVEZEL
MET DIT COMFORT FRIETJE
43