Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 43


Hier is pagina 43 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Dirk Folder 19.01.2020

Hier is pagina 43 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 43

| RTE TEE 5 ? Mexicaans patatje vegetarisch glutenvrij hoofdgerecht — 4 pers. 25 min. (+ 25 min. oventijd) Per m 750 gr ovenfriet ELL m 75 gr pure ambacht cheddar LEN (stuk) m1 avocado 2» 0 m 200 gr kidneybonen % > m 115 gr wrap salsa medium es Ns m teen knoflook m 125 gr crème fraîche y e m 10 gr koriander ® vR 4 gs m extra nodig: bakplaat, bakpapier 1. Verwarm de oven voor op 220°C. 6 Verdeel de friet over een met bak- Za papier beklede bakplaat en bak vol- gens de aanwijzingen op de verpak- 2 king in circa 20 minuten goudbruin en knapperig. Schep regelmatig om. 2. Rasp ondertussen de kaas. Snijd de avocado overlangs doormidden, verwijder de pit en snijd het vrucht- ad vlees in blokjes. Laat de kidneybo- nen uitlekken en meng met de sal- sa. Pers de knoflook uit en meng met de crême fraîche. Pluk de blaadje van de koriander. 3. Neem de bakplaat uit de oven en bestrooi de friet met de geraspte kaas. Bak nog 3 minuten in de oven. Verdeel de frieten over vier borden en schep de bonen-toma- tensalsa erover. Garneer met de avocadoblokjes, crême fraîche en koriander. BEVAT P.P. 2522 KJ/603 KCAL, 32 GR VET WAAR- VAN 12 GR VERZADIGD, 58 GR KOOLHYDRATEN [MEXICAANS GENIETEN WAARVAN 5 GR SUIKERS, 15 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 11 GR VOEDINGSVEZEL MET DIT COMFORT FRIETJE 43

Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 43