Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

RTE TEE

5

?

Mexicaans patatje

vegetarisch glutenvrij

hoofdgerecht — 4 pers.

25 min. (+ 25 min. oventijd)

Per

m 750 gr ovenfriet

ELL

m 75 gr pure ambacht cheddar

LEN

(stuk)

m1 avocado



0

m 200 gr kidneybonen

%

>

m 115 gr wrap salsa medium

es

Ns

m teen knoflook

m 125 gr crème fraîche

y

e

m 10 gr koriander

®

vR 4

gs

m extra nodig: bakplaat, bakpapier

1. Verwarm de oven voor op 220°C.

6

Verdeel de friet over een met bak-

Za

papier beklede bakplaat en bak vol-

gens de aanwijzingen op de verpak-

2

king in circa 20 minuten goudbruin

en knapperig. Schep regelmatig om.

2. Rasp ondertussen de kaas. Snijd

de avocado overlangs doormidden,

verwijder de pit en snijd het vrucht-

ad

vlees in blokjes. Laat de kidneybo-

nen uitlekken en meng met de sal-

sa. Pers de knoflook uit en meng

met de crême fraîche. Pluk de

blaadje van de koriander.

3. Neem de bakplaat uit de oven en

bestrooi de friet met de geraspte

kaas. Bak nog 3 minuten in de

oven. Verdeel de frieten over vier

borden en schep de bonen-toma-

tensalsa erover. Garneer met de

avocadoblokjes, crême fraîche en

koriander.

BEVAT P.P. 2522 KJ/603 KCAL, 32 GR VET WAAR-

VAN 12 GR VERZADIGD, 58 GR KOOLHYDRATEN

[MEXICAANS GENIETEN

WAARVAN 5 GR SUIKERS, 15 GR EIWIT, 1 GR ZOUT

EN 11 GR VOEDINGSVEZEL

MET DIT COMFORT FRIETJE

43