Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
“
a
Ÿ
EE
Per
nersoon
Pasta Alfredo
vegetarisch
A
hoofdgerecht —4 pers.
Bones
m1 citroen
m2 el olijfolie
=.
m 20 gr basilicum
m 40 gr rucola
m 300 gr tagliatelle uovo
m 80 gr roomboter
m 150 gr extra belegen kaas (stuk)
m extra nodig: rasp
ë
1. Rasp de gele schil van de citroen
»*
=.
ie
en pers de helft van de vrucht uit.
an =
Klop van het citroenrasp, -sap, de
olijfolie, peper en zout een dressing.
KS
.
er
Pluk de blaadjes van de takjes basili-
cum en snijd grof. Meng de dres-
g
sing met de rucola en basilicum.
2. Breng een ruime pan water met
2%
zout aan de kook. Kook de pasta in
8 minuten al dente. Giet af en vang
150 ml kookvocht op.
=
3. Snijd ondertussen de boter in
blokjes en rasp de kaas op een fijne
EE
}
rasp. Breng het kookvocht in een
3f
koekenpan tegen de kook aan. Voeg
beetje bij beetje en al roerend de
boter toe. Voeg pas het volgende
stukje toe als de rest helemaal is
1 y
li
opgenomen. Voeg op dezelfde
m
manier al roerend 125 gr kaas toe.
IHEERLIUKE ROMIGE PASTA MET
=
Roer tot een gladde saus. Schep de
pasta door de saus zodat deze rond-
JLEKKER VEEL KAAS
om bedekt is. Verdeel over vier bor-
e
den en breng op smaak met versge-
malen peper en de rest van de kaas.
Serveer met de rucolasalade.
BEVAT P.P. 2321 KJ/555 KCAL, 35 GR VET WAAR-
VAN 19 GR VERZADIGD, 41 GR KOOLHYDRATEN
WWAARVAN 2GR SUIKERS, 17. GR EIWIT, 2 GR ZOUT
\ VOEDINGSVEZEL
%
eN
|
&
se)
>