Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



a

Ÿ

EE

Per

nersoon

Pasta Alfredo

vegetarisch

A

hoofdgerecht —4 pers.

Bones

m1 citroen

m2 el olijfolie

=.

m 20 gr basilicum

m 40 gr rucola

m 300 gr tagliatelle uovo

m 80 gr roomboter

m 150 gr extra belegen kaas (stuk)

m extra nodig: rasp

ë

1. Rasp de gele schil van de citroen

»*

=.

ie

en pers de helft van de vrucht uit.

an =

Klop van het citroenrasp, -sap, de

olijfolie, peper en zout een dressing.

KS

.

er

Pluk de blaadjes van de takjes basili-

cum en snijd grof. Meng de dres-

g

sing met de rucola en basilicum.

2. Breng een ruime pan water met

2%

zout aan de kook. Kook de pasta in

8 minuten al dente. Giet af en vang

150 ml kookvocht op.

=

3. Snijd ondertussen de boter in

blokjes en rasp de kaas op een fijne

EE

}

rasp. Breng het kookvocht in een

3f

koekenpan tegen de kook aan. Voeg

beetje bij beetje en al roerend de

boter toe. Voeg pas het volgende

stukje toe als de rest helemaal is

1 y

li

opgenomen. Voeg op dezelfde

m

manier al roerend 125 gr kaas toe.

IHEERLIUKE ROMIGE PASTA MET

=

Roer tot een gladde saus. Schep de

pasta door de saus zodat deze rond-

JLEKKER VEEL KAAS

om bedekt is. Verdeel over vier bor-

e

den en breng op smaak met versge-

malen peper en de rest van de kaas.

Serveer met de rucolasalade.

BEVAT P.P. 2321 KJ/555 KCAL, 35 GR VET WAAR-

VAN 19 GR VERZADIGD, 41 GR KOOLHYDRATEN

WWAARVAN 2GR SUIKERS, 17. GR EIWIT, 2 GR ZOUT

\ VOEDINGSVEZEL

%

eN

|

&

se)

>