Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Makkelijk en gezond bakken
=
Per
De
UE
Ge
Le
A
—
A
À
LU
à
À
Li
vegan
isch
4
N‘
nagerecht - 4 pers.
él
N
10.min. (+ 30 min. oventijd)
x.
f
%
LT
1. Verwarm de oven voor op
à
180°C. Vet de ovenschaal in met
%
N
eedt el kokosolie.
\
+
2. Halveer de appels, verwijder het
I
klokhuis, snijd de appels in kleine
«
blokjes en verdeel ze over de
5
ie
bodem van de ovenschaal.
=
à
D. Les
3. Hak de walnoten grof. Meng de
‚havermout met de walnoten, ech
à
rest van de kokosolie, de agave
EE Vo)
siroop en een beetje zout tot ES
Sn
N
De
samenhangende-massa-en geen
N
w
over de appels.
4. Bak de appelcrumble in 30 mi-
a u
de oven.
nuten goudbruin in het midden van
2
BEVAT P.P. 3591 KJ/858 KCAL, 58 GR: a
VAN 33 GR VERZADIGD, 68 GR KOOLHYDRATEN
WAARVAN 32 GR SUIKERS, 11 GREEIWIT, TGR
ZOUT EN 9.GR A
extra nodig: ovenschaal
—
la
Beste
Ar
Tan
wf
A æ
DIS
HAVER
ál
MOUT
NS
WALNOTE
at)
LAN
ehrt
+ #
+ Om
Die
BRON VAN
Eend
VERS
(NI
t
une:
800 gr jonagoldappels
100 gr walnoten
200 gr havermout
150 gr kokosolie
4 el agavesiroop
of goudrenetten
(gesmolten)
52
k