Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 52




Hier is pagina 52 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Makkelijk en gezond bakken

=

Per

De

UE

Ge

Le

A



A

À

LU

à

À

Li

vegan

isch

4

N‘

nagerecht - 4 pers.

él

N

10.min. (+ 30 min. oventijd)

x.

f

%

LT

1. Verwarm de oven voor op

à

180°C. Vet de ovenschaal in met

%

N

eedt el kokosolie.

\

+

2. Halveer de appels, verwijder het

I

klokhuis, snijd de appels in kleine

«

blokjes en verdeel ze over de

5

ie

bodem van de ovenschaal.

=

à

D. Les

3. Hak de walnoten grof. Meng de

‚havermout met de walnoten, ech

à

rest van de kokosolie, de agave

EE Vo)

siroop en een beetje zout tot ES

Sn

N

De

samenhangende-massa-en geen

N

w

over de appels.

4. Bak de appelcrumble in 30 mi-

a u

de oven.

nuten goudbruin in het midden van

2

BEVAT P.P. 3591 KJ/858 KCAL, 58 GR: a

VAN 33 GR VERZADIGD, 68 GR KOOLHYDRATEN

WAARVAN 32 GR SUIKERS, 11 GREEIWIT, TGR

ZOUT EN 9.GR A

extra nodig: ovenschaal



la

Beste

Ar

Tan

wf

A æ

DIS

HAVER

ál

MOUT

NS

WALNOTE

at)

LAN

ehrt

+ #

+ Om

Die

BRON VAN

Eend

VERS

(NI

t

une:

800 gr jonagoldappels

100 gr walnoten

200 gr havermout

150 gr kokosolie

4 el agavesiroop

of goudrenetten

(gesmolten)

52

k