Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.

Hier is pagina 52 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 52
Makkelijk en gezond bakken = Per De UE Ge Le A — A À LU à À Li vegan isch 4 N‘ nagerecht - 4 pers. él N 10.min. (+ 30 min. oventijd) x. f % LT 1. Verwarm de oven voor op à 180°C. Vet de ovenschaal in met % N eedt el kokosolie. \ + 2. Halveer de appels, verwijder het I klokhuis, snijd de appels in kleine « blokjes en verdeel ze over de 5 ie bodem van de ovenschaal. = à D. Les 3. Hak de walnoten grof. Meng de ‚havermout met de walnoten, ech à rest van de kokosolie, de agave EE Vo) siroop en een beetje zout tot ES Sn N De samenhangende-massa-en geen N w over de appels. 4. Bak de appelcrumble in 30 mi- a u de oven. nuten goudbruin in het midden van 2 BEVAT P.P. 3591 KJ/858 KCAL, 58 GR: a VAN 33 GR VERZADIGD, 68 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 32 GR SUIKERS, 11 GREEIWIT, TGR ZOUT EN 9.GR A extra nodig: ovenschaal — la Beste Ar Tan wf A æ DIS HAVER ál MOUT NS WALNOTE at) LAN ehrt + # + Om Die BRON VAN Eend VERS (NI t une: 800 gr jonagoldappels 100 gr walnoten 200 gr havermout 150 gr kokosolie 4 el agavesiroop of goudrenetten (gesmolten) 52 k
Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 52