Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
HEERLIJK SMEUÏG
al)
[Le
ai
persoon
(Lis
ét
Notenfudge
[vegetarisch | ulutenurij]
Ss
er.
tussendoortje — 14 stuks
15 min. (+ 20 min. wachttijd)
F +
1. Hak de chocolade grof en smelt
“4
au bain-marie in een kom boven
een pan kokend water. Hak intus-
sen de walnoten fijn.
El
2. Meng het cacaopoeder, de pin-
Ab
dakaas en notenpasta door de
2
gesmolten chocolade tot een egale
massa. Voeg de walnoten toe en
verdeel het mengsel over het met
bakpapier beklede bakblik. Plaats
LE
het bakblik 20 minuten in de diep-
vries om op te stijven.
3. Verwarm een mes onder de hete
De
kraan en Snijd de fudge in 14-gelijke
stukken.
en
BEVAT P.P. 506 KJ/121 KCAL, 10 GR VET WAAR-
VAN 3 GR VERZADIGD, 5 GR KOOLHYDRATEN
Tip van Dirk
WAARVAN 3 GR SUIKERS, 3 GR EIWIT, 0 GR ZOUT
EN 2 GR VOEDINGSVEZEL
Geen plek in de
diepvries? Laat de
fudge 2 uur in
de koelkast
opstijven.
extra nodig: bakblik, bakpapier
PR
= =,
ss
BIOLOGISCHE
Ee
(CI
NOTEN
—
CAC
Fa
x
ER
+
weren
HEEG
Bee +
Bl
ana
nl
>
Dre
‘A
ef
100 g pure chocolade
50 gr walnoten
40 g cacaopoeder
3 el pindakaas
2 el gemengde notenpasta
(Bio Today)
54 Dirk