Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 54


Hier is pagina 54 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Dirk Folder 19.01.2020

Hier is pagina 54 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 54

HEERLIJK SMEUÏG al) [Le ai persoon (Lis ét Notenfudge [vegetarisch | ulutenurij] Ss er. tussendoortje — 14 stuks 15 min. (+ 20 min. wachttijd) F + 1. Hak de chocolade grof en smelt “4 au bain-marie in een kom boven een pan kokend water. Hak intus- sen de walnoten fijn. El 2. Meng het cacaopoeder, de pin- Ab dakaas en notenpasta door de 2 gesmolten chocolade tot een egale massa. Voeg de walnoten toe en verdeel het mengsel over het met bakpapier beklede bakblik. Plaats LE het bakblik 20 minuten in de diep- vries om op te stijven. 3. Verwarm een mes onder de hete De kraan en Snijd de fudge in 14-gelijke stukken. en BEVAT P.P. 506 KJ/121 KCAL, 10 GR VET WAAR- VAN 3 GR VERZADIGD, 5 GR KOOLHYDRATEN Tip van Dirk WAARVAN 3 GR SUIKERS, 3 GR EIWIT, 0 GR ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL Geen plek in de diepvries? Laat de fudge 2 uur in de koelkast opstijven. extra nodig: bakblik, bakpapier PR = =, ss BIOLOGISCHE Ee (CI NOTEN — CAC Fa x ER + weren HEEG Bee + Bl ana nl > Dre ‘A ef 100 g pure chocolade 50 gr walnoten 40 g cacaopoeder 3 el pindakaas 2 el gemengde notenpasta (Bio Today) 54 Dirk

Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 54