Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Kies bewust

Bastognenannenkoeken

vegetarisch

nagerecht — 4 pers.

35 min.

m 60 gr gezouten boter (+ extra

om in te bakken)

m 75 gr rietsuiker

m 250 ml slagroom

Le

m1 tl vanille-extract

4

m5 bastognekoeken

RRC

m 140 ml melk

%

m 100 gr bloem

4

mit bakpoeder

OR |

m extra nodig: handmixer

1. Smelt de boter in een steelpan.

(LA

Voeg al roerend de suiker toe en

D |

laat volledig smelten. De boter en

de suiker mengen niet helemaal,

maar dat is niet erg. Voeg 150 ml

PES

dt

slagroom toe en blijf roeren tot er

een egale saus ontstaat. Laat

)

3 minuten al roerend doorkoken.

Neem de pan van het vuur en

hd”

voeg het vanille-extract toe.

Giet deze saus in een pot en laat

afkoelen.

A6

add

2. Klop ondertussen de rest van de

slagroom met de handmixer stijf.

Verkruimel de koeken. Klop de eie-

Ed

ed

ren met de melk los. Voeg de

koekkruimels, bloem, het bakpoe-

der en een snuf zout toe en meng

nm” #

CPR

tot een glad beslag.

3. Verhit een klontje boter in een

koekenpan en schep twee hoopjes

à

beslag in de pan. Bak de pannen-

koekjes in 3 - 4 minuten goudbruin

en gaar. Keer halverwege. Houd



warm onder een deksel. Bak zo

# à

ook de rest. Serveer met de slag-

>

room en butterscotchsaus.

LT:

BEVAT P.P. 2806 KJ/671 KCAL, 47 GR VET WAAR-

persoon

VAN 29 GR VERZADIGD, 49 GR KOOLHYDRATEN

WAARVAN 28 GR SUIKERS, 11 GR EIWIT, 1 GR

ZOUT EN 1 GR VOEDINGSVEZEL

07°

37