Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Kies bewust
Bastognenannenkoeken
vegetarisch
nagerecht — 4 pers.
35 min.
m 60 gr gezouten boter (+ extra
om in te bakken)
m 75 gr rietsuiker
m 250 ml slagroom
Le
m1 tl vanille-extract
4
m5 bastognekoeken
RRC
m 140 ml melk
%
m 100 gr bloem
4
mit bakpoeder
OR |
m extra nodig: handmixer
1. Smelt de boter in een steelpan.
(LA
Voeg al roerend de suiker toe en
D |
laat volledig smelten. De boter en
de suiker mengen niet helemaal,
maar dat is niet erg. Voeg 150 ml
PES
dt
slagroom toe en blijf roeren tot er
een egale saus ontstaat. Laat
)
3 minuten al roerend doorkoken.
Neem de pan van het vuur en
hd”
voeg het vanille-extract toe.
Giet deze saus in een pot en laat
afkoelen.
A6
add
2. Klop ondertussen de rest van de
slagroom met de handmixer stijf.
Verkruimel de koeken. Klop de eie-
Ed
ed
ren met de melk los. Voeg de
koekkruimels, bloem, het bakpoe-
der en een snuf zout toe en meng
nm” #
CPR
tot een glad beslag.
3. Verhit een klontje boter in een
koekenpan en schep twee hoopjes
à
beslag in de pan. Bak de pannen-
koekjes in 3 - 4 minuten goudbruin
en gaar. Keer halverwege. Houd
…
warm onder een deksel. Bak zo
# à
ook de rest. Serveer met de slag-
>
room en butterscotchsaus.
LT:
BEVAT P.P. 2806 KJ/671 KCAL, 47 GR VET WAAR-
persoon
VAN 29 GR VERZADIGD, 49 GR KOOLHYDRATEN
WAARVAN 28 GR SUIKERS, 11 GR EIWIT, 1 GR
ZOUT EN 1 GR VOEDINGSVEZEL
07°
37