Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
eh
PS
rn
RP
3
Br
Te
5;
>
Se
A
Ë
É
i
a
Me
RD
an
®
4.
1,
|
de —-
AS |
Si
At
2
wi
er
Ee
er
117
SE
LL
FLAKES
ES
Va
ki,
)
4
Deal
Ks
Bar.
u A
GEGRILDE
_MAALTIJDSALADE
« % tl gemalen komijnzaad
* % tl gerookte paprikapoeder
e 1el olijfolie
VOOR 2 PERSONEN | 20 MIN.
« 300 g kipfilethaasjes
Meng het komijnzaad en de gerookte-paprikapoeder met de olijfolie en meng
* 1 groene paprika
* Ys courgette
|
door de kipfilethaasjes. Bestrooi met peper en zout.
e 1 kropje babyromaine
+2 el mayonaise
Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de kipfilethaasjes in ca. 5 min.
« 1tltabasco chipotle
gaar. Keer halverwege.
« 80 g Beemster Flakes Oud
2
« aluminiumfolie
Verwijder ondertussen de steelaanzet van de paprika, verwijder de zaadlijsten
0 grillpan
3
en snijd het vruchtvlees in de lengte in repen van 2 cm breed. Snijd
de courgette in plakken van een % cm dik. Snijd de sla in de lengte in
4 parten, laat de steel zitten.
1
\
ij)
Neem de kip uit de grillpan en houd warm onder aluminiumfolie. Gril
de groente in delen 4 min. op de grill. Keer halverwege.
4
x
BEE
TER
Meng de mayonaise en tabasco met 1 tl water tot een dressing. Verdeel eerst
PREMIUN
EMS
R
KAAS
de sla en vervolgens de groenten en kipfilet over 2 borden. Besprenkel met de
9
dressing en bestrooi met de kaas.