Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

eh

PS

rn

RP

3

Br

Te

5;

>

Se

A

Ë

É

i

a

Me

RD

an

®

4.

1,

|

de —-

AS |

Si

At

2

wi

er

Ee

er

117

SE

LL

FLAKES

ES

Va

ki,

)

4

Deal

Ks

Bar.

u A

GEGRILDE

_MAALTIJDSALADE

« % tl gemalen komijnzaad

* % tl gerookte paprikapoeder

e 1el olijfolie

VOOR 2 PERSONEN | 20 MIN.

« 300 g kipfilethaasjes

Meng het komijnzaad en de gerookte-paprikapoeder met de olijfolie en meng

* 1 groene paprika

* Ys courgette

|

door de kipfilethaasjes. Bestrooi met peper en zout.

e 1 kropje babyromaine

+2 el mayonaise

Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de kipfilethaasjes in ca. 5 min.

« 1tltabasco chipotle

gaar. Keer halverwege.

« 80 g Beemster Flakes Oud

2

« aluminiumfolie

Verwijder ondertussen de steelaanzet van de paprika, verwijder de zaadlijsten

0 grillpan

3

en snijd het vruchtvlees in de lengte in repen van 2 cm breed. Snijd

de courgette in plakken van een % cm dik. Snijd de sla in de lengte in

4 parten, laat de steel zitten.

1

\

ij)

Neem de kip uit de grillpan en houd warm onder aluminiumfolie. Gril

de groente in delen 4 min. op de grill. Keer halverwege.

4

x

BEE

TER

Meng de mayonaise en tabasco met 1 tl water tot een dressing. Verdeel eerst

PREMIUN

EMS

R

KAAS

de sla en vervolgens de groenten en kipfilet over 2 borden. Besprenkel met de

9

dressing en bestrooi met de kaas.