Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Weekmenu: alles in één pan
Blote billetjes in het gras
EG
hoofdgerecht — 4 pers.
25 min.
zi
1
m1 kg geschilde aardappelen
EN
ur
kruimig ongekookt
LN
m 600 gr gesneden snijbonen
m1 (vegetarische) rookworst
A
b
m 220 gr witte bonen (pot)
4
1
# 100 ml volle melk
LP
m 25 gr boter
>
P
Al
m extra nodig: pureestamper
à
LD
“gel?
1. Kook de aardappelen met daarop
de snijbonen in een pan met weinig
water en een beetje zout in 18 -
=
Ka)
0
a
20 minuten gaar. Neem de rook-
4 à
worst uit de verpakking en ver-
d v
=
warm de rookworst 15 minuten in
de pan bovenop de snijbonen.
2. Spoel de witte bonen onder koud
stromend water en laat uitlekken in
een zeef. Laat de rookworst
30 seconden rusten op een snij-
B
plank. Giet de aardappelen en de
Ee
snijbonen af en stamp ze met de
LS B
boter en melk tot een smeuïge
puree met de pureestamper. Schep
de witte bonen door de puree en
breng op smaak met zout en vers-
gemalen peper.
We
3. Snijd de rookworst in 4 gelijke
delen. Verdeel de stamppot over
7
4 borden en leg er de Worst op.
BEVAT P.P. 2472 KJ/591 KCAL, 26 GR VET WAAR-
VAN 11 GR VERZADIGD, 60 GR KOOLHYDRATEN
WAARVAN 5 GR SUIKERS, 22 GR EIWIT, 2 GR ZOUT
EN 15 GR VOEDINGSVEZEL
WIJNTIP Alto Plano Merlot
EEN
IDEALE STAMPPOT
VOOR KOUDE WINTERSE DAGEN
272