Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Weekmenu: alles in één pan

Blote billetjes in het gras

EG

hoofdgerecht — 4 pers.

25 min.

zi

1

m1 kg geschilde aardappelen

EN

ur

kruimig ongekookt

LN

m 600 gr gesneden snijbonen

m1 (vegetarische) rookworst

A

b

m 220 gr witte bonen (pot)

4

1

# 100 ml volle melk

LP

m 25 gr boter

>

P

Al

m extra nodig: pureestamper

à

LD

“gel?

1. Kook de aardappelen met daarop

de snijbonen in een pan met weinig

water en een beetje zout in 18 -

=

Ka)

0

a

20 minuten gaar. Neem de rook-

4 à

worst uit de verpakking en ver-

d v

=

warm de rookworst 15 minuten in

de pan bovenop de snijbonen.

2. Spoel de witte bonen onder koud

stromend water en laat uitlekken in

een zeef. Laat de rookworst

30 seconden rusten op een snij-

B

plank. Giet de aardappelen en de

Ee

snijbonen af en stamp ze met de

LS B

boter en melk tot een smeuïge

puree met de pureestamper. Schep

de witte bonen door de puree en

breng op smaak met zout en vers-

gemalen peper.

We

3. Snijd de rookworst in 4 gelijke

delen. Verdeel de stamppot over

7

4 borden en leg er de Worst op.

BEVAT P.P. 2472 KJ/591 KCAL, 26 GR VET WAAR-

VAN 11 GR VERZADIGD, 60 GR KOOLHYDRATEN

WAARVAN 5 GR SUIKERS, 22 GR EIWIT, 2 GR ZOUT

EN 15 GR VOEDINGSVEZEL

WIJNTIP Alto Plano Merlot

EEN

IDEALE STAMPPOT

VOOR KOUDE WINTERSE DAGEN

272