Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
TEA,
adt
ij
U
il
MN
ps
HE
Weekmenu: alles in één pan
dy
N
len
it
el
m
D
[EEN SNELLE PASTA MET
5
Æ
D
JE
INGREDIËNTEN DIE
bu
ALTIJD
[A
HUIS
CRE
WW
é
am,
Eh
Pasta puttanesca
hoofdgerecht —4 pers.
;
20 min.
Ak
m2 teentjes knoflook
m1 rode peper
#
»
m 50 g ansjovisfilets in olie
Es
m 400 g tomatenblokjes
N
m 1 el gedroogde oregano
NES
N
m 300 gr volkorenspelt penne
M}
m 100 g zwarte olijven (gesneden)
m 50 g kappertjes
in
7
1. Pel de knoflook en snijd fijn.
=
Verwijder de steel van de rode
ta
iS
peper en verwijder de zaadlijsten.
N
Te
|
a
Snijd de peper fijn. Snijd de ansjo- |
4
visfilets klein en bewaar de olie.
En
2. Verhit een pan met 2 el van de
ansjovisolie en bak de ansjovis,
peper en knoflook op laag vuur tot
LA \
de ansjovis bijna is gesmolten.
Voeg de tomatenblokjes toe en
schep om met de oregano. Voeg
de pasta met 500 ml water toe
N
en breng met de deksel op
de pan aan de kook. Kook de
pasta zonder deksel in 12 -
#
Nr
5,
15 minuten op middelhoog
1
vuur gaar. Roer regelmatig.
3. Schep de olijven en de kap-
7 A
pertjes door de pasta en breng
an
df
op smaak met versgemalen peper.
Serveer direct.
BEVAT P.P. 1490 KJ/356 KCAL, 8 GR VET WAAR-
zaken
VAN 1 GR VERZADIGD, 54 GR KOOLHYDRATEN
WAARVAN 8 GR SUIKERS, 15 GR EIWIT, 4 GR ZOUT
EN 9 GR VOEDINGSVEZEL
WIJNTIP Gruner Veltliner
20 Dirk