Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TEA,

adt

ij

U

il

MN

ps

HE

Weekmenu: alles in één pan

dy

N

len

it

el

m

D

[EEN SNELLE PASTA MET

5

Æ

D

JE

INGREDIËNTEN DIE

bu

ALTIJD

[A

HUIS

CRE

WW

é

am,

Eh

Pasta puttanesca

hoofdgerecht —4 pers.

;

20 min.

Ak

m2 teentjes knoflook

m1 rode peper

#

»

m 50 g ansjovisfilets in olie

Es

m 400 g tomatenblokjes

N

m 1 el gedroogde oregano

NES

N

m 300 gr volkorenspelt penne

M}

m 100 g zwarte olijven (gesneden)

m 50 g kappertjes

in

7

1. Pel de knoflook en snijd fijn.

=

Verwijder de steel van de rode

ta

iS

peper en verwijder de zaadlijsten.

N

Te

|

a

Snijd de peper fijn. Snijd de ansjo- |

4

visfilets klein en bewaar de olie.

En

2. Verhit een pan met 2 el van de

ansjovisolie en bak de ansjovis,

peper en knoflook op laag vuur tot

LA \

de ansjovis bijna is gesmolten.

Voeg de tomatenblokjes toe en

schep om met de oregano. Voeg

de pasta met 500 ml water toe

N

en breng met de deksel op

de pan aan de kook. Kook de

pasta zonder deksel in 12 -

#

Nr

5,

15 minuten op middelhoog

1

vuur gaar. Roer regelmatig.

3. Schep de olijven en de kap-

7 A

pertjes door de pasta en breng

an

df

op smaak met versgemalen peper.

Serveer direct.

BEVAT P.P. 1490 KJ/356 KCAL, 8 GR VET WAAR-

zaken

VAN 1 GR VERZADIGD, 54 GR KOOLHYDRATEN

WAARVAN 8 GR SUIKERS, 15 GR EIWIT, 4 GR ZOUT

EN 9 GR VOEDINGSVEZEL

WIJNTIP Gruner Veltliner

20 Dirk