Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 66
Hier is pagina 66 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
edele
Indische varkenshalletjes
hoofdgerecht - 4 pers. - 35 min.
+
m1 ui
m2 tenen knoflook
m5 el zonnebloemolie
m2 el komijn
m2 el koriander
Per
m1 2 el sambal badjak
m8 el ketjap
ve
Rersoon
m 500 gr varkensgehakt
m 300 gr pandanrijst
12
m 600 gr sperziebonen gebroken
1. Snipper de ui en snijd de knof-
look fijn. Verhit 2 el olie in een koe-
kenpan en fruit de ui en knoflook
15 minuten op laag vuur. Voeg de
«
laatste 3 minuten de komijn, korian-
cs
der en 1 el sambal toe.
3
ce
x
2. Meng het ui-specerijenmengsel
ES
en 5 el ketjap door het gehakt en
breng op smaak met peper en
je
ET. 4
à
eventueel zout. Rol er 16 gelijke
as
gehaktballetjes van. Verhit de rest
dl
van de olie in de koekenpan en bak
raar:
7
de gehaktballetjes in 10-15 minuten
rondom bruin en gaar.
BARSTENSVOL
3. Bereid ondertussen de rijst vol-
gens de aanwijzingen op de verpak-
—
SMAAK
king. Kook de boontjes in water
met zout in 8 minuten beetgaar.
4. Schep de gehaktballetjes uit de
pan op een bord en voeg de rest
né
van de/ketjap, 75 ml water en de
I
rest van de sambal toe aan het
3
kookvocht. Laat 5 minuten zachtjes
koken. Serveer de gehaktballetjes
met de jus, rijst en boontjes.
E
Lékker met gebakken uitjes.
4]
EVAT P.P. 3101 KJ/741 KCAL, 29 GR VET WAAR-
à
AN 6 GR VERZADIGD, 82 GR KOOLHYDRATEN
WAARVAN 21 GR SUIKERS, 36 GR EIWIT, 3 GR
x
ZOUT EN 6 GR VOEDINGSVEZEL
Wijntip | am Cabernet Sauvignon
| _«
d
zer
Le.
©
a
ns
È
U.)
1