Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 66




Hier is pagina 66 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

edele

Indische varkenshalletjes

hoofdgerecht - 4 pers. - 35 min.

+

m1 ui

m2 tenen knoflook

m5 el zonnebloemolie

m2 el komijn

m2 el koriander

Per

m1 2 el sambal badjak

m8 el ketjap

ve

Rersoon

m 500 gr varkensgehakt

m 300 gr pandanrijst

12

m 600 gr sperziebonen gebroken

1. Snipper de ui en snijd de knof-

look fijn. Verhit 2 el olie in een koe-

kenpan en fruit de ui en knoflook

15 minuten op laag vuur. Voeg de

«

laatste 3 minuten de komijn, korian-

cs

der en 1 el sambal toe.

3

ce

x

2. Meng het ui-specerijenmengsel

ES

en 5 el ketjap door het gehakt en

breng op smaak met peper en

je

ET. 4

à

eventueel zout. Rol er 16 gelijke

as

gehaktballetjes van. Verhit de rest

dl

van de olie in de koekenpan en bak

raar:

7

de gehaktballetjes in 10-15 minuten

rondom bruin en gaar.

BARSTENSVOL

3. Bereid ondertussen de rijst vol-

gens de aanwijzingen op de verpak-



SMAAK

king. Kook de boontjes in water

met zout in 8 minuten beetgaar.

4. Schep de gehaktballetjes uit de

pan op een bord en voeg de rest



van de/ketjap, 75 ml water en de

I

rest van de sambal toe aan het

3

kookvocht. Laat 5 minuten zachtjes

koken. Serveer de gehaktballetjes

met de jus, rijst en boontjes.

E

Lékker met gebakken uitjes.

4]

EVAT P.P. 3101 KJ/741 KCAL, 29 GR VET WAAR-

à

AN 6 GR VERZADIGD, 82 GR KOOLHYDRATEN

WAARVAN 21 GR SUIKERS, 36 GR EIWIT, 3 GR

x

ZOUT EN 6 GR VOEDINGSVEZEL

Wijntip | am Cabernet Sauvignon

| _«

d

zer

Le.

©

a

ns

È

U.)

1