Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.

Hier is pagina 41 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 41
Een: 4 Hs ET Ar IF ile + En gr a sf di HE Fi dn je 3 Da ze bi Er dr 22 & au Ü à B | PL Dr FR ONWIJS MAKKELIJK EN OE OH ZO LEKKER! Ss N PES bg frs, Pizza met parmaham N | entruffel hoofdgerecht - 4 pers. 25 min. (+ 20.min. oventijd) BR} a 3 L m1 verpakking vers pizzadeeg met SE 4 es f tomatensaus es d m1 bol mozzarella LE m 120 gr truffelmayonaise m3 el mascarpone m 80 gr parmaham A ed m 40 gr rucola 44 Le m extra nodig: bakplaat, bakpapier. \ È D 1. Verwarm de oven voor op 200°C. a al hk Rol het pizzadeeg uit op een met mn ie bakpapier beklede bakplaat en PC CA bestrijk met de tomatensaus. Snijd Ke de mozzarella in dunne plakjes en verdeel over de tomatensaus. Bak in ne } PS 4 15-20 minuten knapperig.en gaar. ee LS 2. Meng ondertussen de mascarpo- LI ne door de truffelmayonaise. —— persoon HalVeer de plakjes parmaham in de E lengte. Neem de pizza uit de oven en verdeel de parmaham, truffel- ge Fi pr mayonaise en rucola erover. Serveer El Ei ENS direct. À mt BEVAT P.P. 2813 KJ/672 KCAL, 40 GR VET WAAR- VAN 11 GR VERZADIGD, 52 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 8 GR SUIKERS, 23 GR EIWIT, 4 GR ZOUT ns EN 3 GR VOEDINGSVEZEL 41
Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 41