Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Een:
4
Hs
ET
Ar
IF
ile
+
En
gr
a
sf
di
HE
Fi
dn
je
3
Da
ze
bi
Er
dr
22
&
au
Ü
à
B
|
PL
Dr
FR
ONWIJS MAKKELIJK EN
OE
OH ZO LEKKER!
Ss
N
PES
bg
frs,
Pizza met parmaham
N
|
entruffel
hoofdgerecht - 4 pers.
25 min. (+ 20.min. oventijd)
BR}
a
3
L
m1 verpakking vers pizzadeeg met
SE
4
es
f
tomatensaus
es
d
m1 bol mozzarella
LE
m 120 gr truffelmayonaise
m3 el mascarpone
m 80 gr parmaham
A
ed
m 40 gr rucola
44
Le
m extra nodig: bakplaat, bakpapier.
\
È
D
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
a
al
hk
Rol het pizzadeeg uit op een met
mn
ie
bakpapier beklede bakplaat en
PC
CA
bestrijk met de tomatensaus. Snijd
Ke
de mozzarella in dunne plakjes en
verdeel over de tomatensaus. Bak in
ne
}
PS
4
15-20 minuten knapperig.en gaar.
ee
LS
2. Meng ondertussen de mascarpo-
LI
ne door de truffelmayonaise.
——
persoon
HalVeer de plakjes parmaham in de
E
lengte. Neem de pizza uit de oven
en verdeel de parmaham, truffel-
ge
Fi
pr
mayonaise en rucola erover. Serveer
El
Ei
ENS
direct.
À
mt
BEVAT P.P. 2813 KJ/672 KCAL, 40 GR VET WAAR-
VAN 11 GR VERZADIGD, 52 GR KOOLHYDRATEN
WAARVAN 8 GR SUIKERS, 23 GR EIWIT, 4 GR ZOUT
ns
EN 3 GR VOEDINGSVEZEL
41