Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 61




Hier is pagina 61 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Gehaktballen

viv

ERA

ì

N

PLANT

Auber

ehalletjes

GROENTEBALLETJES

PLANT

200

BALLETJES

=

=

2008.

hoofdgerecht - 4 pers.

ul

25 min. (+ 25 min. oventijd)

|

|

m1 aubergine

N

m2 tenen knoflook

m 20 gr platte peterselie

Wil



e

m4 el olijfolie

m2tl gerookt baharat

TINT

EN

DE GE ul

m 250 g kikkererwten (uitgelekt)

"IR

m5 el panko

VAN D ar

m 250 gr spaghetti

|

h

m 490 gr pastasaus basilicum

4

m extra nodig: bakplaat, bakpapier,

keukenmachine

M

ji

|

1. Verwarm de oven voor op

180°C. Snijd de aubergine in blok-

jes. Snijd de knoflook en peterselie

Ea

fijn. Verhit de olijfolie in een koe-

kenpan en bak de aubergine

5 minuten op hoog vuur. Schep

{

regelmatig om. Voeg de knoflook

en baharat toe en bak 5 minuten op



in

middelhoog vuur. Breng op smaak

m

ke

met peper en zout.

in

|

in

2. Doe de aubergine, kikkererwten,

A

panko en twee derde van de peter-

ln

ia

selie in de kom van de keukenma-

Beter

Beter

chine. Maal fijn, maar niet tot

Leven

|

Leven

IN

puree. Breng op smaak met peper

en zout. Vorm er 12 gelijke balletjes

van. Leg op een met bakpapier

beklede bakplaat en rooster in 25

eee

minuten goudbruin en gaar in de

Pa

1

RE

oven.

3. Bereid ondertussen de spaghetti

ze

N

en tomatensaus volgens de aanwij-

\

a

|

zingen op de verpakkingen.

Serveer de aubergineballetjes met

u A lu Ue

de spaghetti en tomatensaus en

4

EISEN

garneer met de rest van de peter-

selie.

BEVAT P.P. 2074 KJ/496 KCAL, 15 GR VET WAAR-

VAN 2 GR VERZADIGD, 70 GR KOOLHYDRATEN

1. Vivera Groenteballetjes 200 gr 2. Vivera Balletjes 12 stuks 3. @) Gebraden gehaktbal

WAARVAN 9 GR SUIKERS, 16 GR EIWIT, 2 GR

4stuks 4. Scharrel kipgehakt 300 gr 5. ®) Rundersoepballetjes 250 gr

ZOUT EN 10 GR VOEDINGSVEZEL

Biologisch rundergehakt 500 gr 7. @) Magere rundergehaktballetjes 270 gr

WIJNTIP Tall Horse Chardonnay

8. Half-om-half-gehaktbal 2 stuks