Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Gehaktballen
viv
ERA
ì
N
PLANT
Auber
ehalletjes
GROENTEBALLETJES
PLANT
200
BALLETJES
=
=
2008.
hoofdgerecht - 4 pers.
ul
25 min. (+ 25 min. oventijd)
|
|
m1 aubergine
N
m2 tenen knoflook
m 20 gr platte peterselie
Wil
—
e
m4 el olijfolie
m2tl gerookt baharat
TINT
EN
DE GE ul
m 250 g kikkererwten (uitgelekt)
"IR
m5 el panko
VAN D ar
m 250 gr spaghetti
|
h
m 490 gr pastasaus basilicum
4
m extra nodig: bakplaat, bakpapier,
keukenmachine
M
ji
|
1. Verwarm de oven voor op
180°C. Snijd de aubergine in blok-
jes. Snijd de knoflook en peterselie
Ea
fijn. Verhit de olijfolie in een koe-
kenpan en bak de aubergine
5 minuten op hoog vuur. Schep
{
regelmatig om. Voeg de knoflook
en baharat toe en bak 5 minuten op
—
in
middelhoog vuur. Breng op smaak
m
ke
met peper en zout.
in
|
in
2. Doe de aubergine, kikkererwten,
A
panko en twee derde van de peter-
ln
ia
selie in de kom van de keukenma-
Beter
Beter
chine. Maal fijn, maar niet tot
Leven
|
Leven
IN
puree. Breng op smaak met peper
en zout. Vorm er 12 gelijke balletjes
van. Leg op een met bakpapier
beklede bakplaat en rooster in 25
eee
minuten goudbruin en gaar in de
Pa
1
RE
oven.
3. Bereid ondertussen de spaghetti
ze
N
en tomatensaus volgens de aanwij-
\
a
|
zingen op de verpakkingen.
Serveer de aubergineballetjes met
u A lu Ue
de spaghetti en tomatensaus en
4
EISEN
garneer met de rest van de peter-
selie.
BEVAT P.P. 2074 KJ/496 KCAL, 15 GR VET WAAR-
VAN 2 GR VERZADIGD, 70 GR KOOLHYDRATEN
1. Vivera Groenteballetjes 200 gr 2. Vivera Balletjes 12 stuks 3. @) Gebraden gehaktbal
WAARVAN 9 GR SUIKERS, 16 GR EIWIT, 2 GR
4stuks 4. Scharrel kipgehakt 300 gr 5. ®) Rundersoepballetjes 250 gr
ZOUT EN 10 GR VOEDINGSVEZEL
Biologisch rundergehakt 500 gr 7. @) Magere rundergehaktballetjes 270 gr
WIJNTIP Tall Horse Chardonnay
8. Half-om-half-gehaktbal 2 stuks