Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 61


Hier is pagina 61 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Dirk Folder 19.01.2020

Hier is pagina 61 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 61

Gehaktballen viv ERA ì N PLANT Auber ehalletjes GROENTEBALLETJES PLANT 200 BALLETJES = = 2008. hoofdgerecht - 4 pers. ul 25 min. (+ 25 min. oventijd) | | m1 aubergine N m2 tenen knoflook m 20 gr platte peterselie Wil — e m4 el olijfolie m2tl gerookt baharat TINT EN DE GE ul m 250 g kikkererwten (uitgelekt) "IR m5 el panko VAN D ar m 250 gr spaghetti | h m 490 gr pastasaus basilicum 4 m extra nodig: bakplaat, bakpapier, keukenmachine M ji | 1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de aubergine in blok- jes. Snijd de knoflook en peterselie Ea fijn. Verhit de olijfolie in een koe- kenpan en bak de aubergine 5 minuten op hoog vuur. Schep { regelmatig om. Voeg de knoflook en baharat toe en bak 5 minuten op — in middelhoog vuur. Breng op smaak m ke met peper en zout. in | in 2. Doe de aubergine, kikkererwten, A panko en twee derde van de peter- ln ia selie in de kom van de keukenma- Beter Beter chine. Maal fijn, maar niet tot Leven | Leven IN puree. Breng op smaak met peper en zout. Vorm er 12 gelijke balletjes van. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in 25 eee minuten goudbruin en gaar in de Pa 1 RE oven. 3. Bereid ondertussen de spaghetti ze N en tomatensaus volgens de aanwij- \ a | zingen op de verpakkingen. Serveer de aubergineballetjes met u A lu Ue de spaghetti en tomatensaus en 4 EISEN garneer met de rest van de peter- selie. BEVAT P.P. 2074 KJ/496 KCAL, 15 GR VET WAAR- VAN 2 GR VERZADIGD, 70 GR KOOLHYDRATEN 1. Vivera Groenteballetjes 200 gr 2. Vivera Balletjes 12 stuks 3. @) Gebraden gehaktbal WAARVAN 9 GR SUIKERS, 16 GR EIWIT, 2 GR 4stuks 4. Scharrel kipgehakt 300 gr 5. ®) Rundersoepballetjes 250 gr ZOUT EN 10 GR VOEDINGSVEZEL Biologisch rundergehakt 500 gr 7. @) Magere rundergehaktballetjes 270 gr WIJNTIP Tall Horse Chardonnay 8. Half-om-half-gehaktbal 2 stuks

Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 61