Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
KA
hs
de
Le
Qu
(U
11
|
Kies bewust
NY
1
DEZE PASTA HEEFT EEN AARDSE
EN NOOTACHTIGE SMAAK
Speltpasta met
geroosterde groenten
€
hoofdgerecht —4 pers.
20 min. (+ 20 min. oventijd)
pik
L1
m1 courgette
à
’E
m1 paprika
m2 rode uien
m2 el olijfolie
= 200 gr Grand’Italia spelt
penne volkoren
ee
Send)
eg
5
# 200 gr cottage cheese
m 125 gr groene pesto
m 2 takjes basilicum
m extra nodig: ovenschaal
A
IE
1. Verwarm de oven voor op 200°C
Snijd de courgette in de lengte in
vieren en snijd in plakken van 2 cm.
X
Halveer de paprika overlangs, ver-
wijder de zaadlijsten en snijd in
blokjes van 2 cm. Snijd de uien in
VE
CA
halve ringen van 1 cm. Doe de
groenten in een ruime ovenschaal
en schep om met de olijfolie, peper
en zout. Rooster 20 minuten in de
de
oven. Schep halverwege om.
u
A
2. Kook ondertussen de pasta vol-
gens de aanwijzingen op de verpak-
Je
king. Giet af en vang 1 kopje kook-
vocht op. Meng de cottage cheese
[ee
met de pesto en schep samen met
&
4 el kookvocht door de warme pas-
ta. Verdeel over vier borden en
Ui
B
D
schep de geroosterde groenten
Eur
N
erop. Garneer met de basilicum.
BEVATP.P. 1902 KJ/455 KCAL, 21 GR VET WAAR-
VAN 4 GR VERZADIGD, 45 GR KOOLHYDRATEN
WAARVAN 12 GR SUIKERS, 18 GR EIWIT, 2 GR
ZOUT EN 6 GR VOEDINGSVEZEL
Dirk