Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 38


Hier is pagina 38 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Dirk Folder 19.01.2020

Hier is pagina 38 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 38

A KA hs de Le Qu (U 11 | Kies bewust NY 1 DEZE PASTA HEEFT EEN AARDSE EN NOOTACHTIGE SMAAK Speltpasta met geroosterde groenten € hoofdgerecht —4 pers. 20 min. (+ 20 min. oventijd) pik L1 m1 courgette à ’E m1 paprika m2 rode uien m2 el olijfolie = 200 gr Grand’Italia spelt penne volkoren ee Send) eg 5 # 200 gr cottage cheese m 125 gr groene pesto m 2 takjes basilicum m extra nodig: ovenschaal A IE 1. Verwarm de oven voor op 200°C Snijd de courgette in de lengte in vieren en snijd in plakken van 2 cm. X Halveer de paprika overlangs, ver- wijder de zaadlijsten en snijd in blokjes van 2 cm. Snijd de uien in VE CA halve ringen van 1 cm. Doe de groenten in een ruime ovenschaal en schep om met de olijfolie, peper en zout. Rooster 20 minuten in de de oven. Schep halverwege om. u A 2. Kook ondertussen de pasta vol- gens de aanwijzingen op de verpak- Je king. Giet af en vang 1 kopje kook- vocht op. Meng de cottage cheese [ee met de pesto en schep samen met & 4 el kookvocht door de warme pas- ta. Verdeel over vier borden en Ui B D schep de geroosterde groenten Eur N erop. Garneer met de basilicum. BEVATP.P. 1902 KJ/455 KCAL, 21 GR VET WAAR- VAN 4 GR VERZADIGD, 45 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 12 GR SUIKERS, 18 GR EIWIT, 2 GR ZOUT EN 6 GR VOEDINGSVEZEL Dirk

Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 38