Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 59


Hier is pagina 59 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Dirk Folder 19.01.2020

Hier is pagina 59 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 59

Gehakthallen Gehakthallen bijgerecht — 4 pers. — 30 min. mn 4 | | AN DIN GE 1 Snijd de korstjes van 2 Verhit de helft van de J 5 | het brood en leg in een boter in een braadpan en BS) diep bord. Besprenkel met fruit de ui 3 minuten. Cl de melk en laat staan. ú Schep de ui met een Ee 4 Snipper de ui. schuimspaan uit de pan in > FT een mengkom. E N zo MAAK JE DE LEKKERSTE GEHAKTBALLEN 5% IN _ =“ 4) 7: > a; EN Fe Nr à Be = 3 Knijp het brood goed uit en meng 4 Doe de bloem in een diep bord. Maak 5 Verhit de rest van de boter in het samen met de ui, kruidnagel, mosterd en je handen een beetje vochtig en rol vier achtergebleven bakvet in de braadpan en het ei door het gehakt. Breng op smaak ballen van het gehakt. Wentel ze vervol- bak de gehaktballen in 3 minuten op hoog met peper en zout. gens door de bloem. vuur rondom bruin. Voeg een scheutje water toe en laat met de deksel op de pan in circa 15 minuten gaar stoven. Keer regelmatig. BEVAT P.P. 2001 KJ/478 KCAL, 34 GR VET WAARVAN 16 GR VERZADIGD, 14 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 3 GR SUIKERS, 29 GR EIWIT, 2 GR ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL Dirk 59

Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 59