Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Gehakthallen
Gehakthallen
bijgerecht — 4 pers. — 30 min.
mn
4
|
|
AN
DIN
GE
1 Snijd de korstjes van
2 Verhit de helft van de
J
5
|
het brood en leg in een
boter in een braadpan en
BS)
diep bord. Besprenkel met
fruit de ui 3 minuten.
Cl
de melk en laat staan.
ú
Schep de ui met een
Ee
4
Snipper de ui.
schuimspaan uit de pan in
>
FT
een mengkom.
E
N
zo
MAAK
JE DE
LEKKERSTE GEHAKTBALLEN
5%
IN
_
=“
4)
7:
>
a;
EN
Fe
Nr
à
Be
=
3 Knijp het brood goed uit en meng
4 Doe de bloem in een diep bord. Maak
5 Verhit de rest van de boter in het
samen met de ui, kruidnagel, mosterd en
je handen een beetje vochtig en rol vier
achtergebleven bakvet in de braadpan en
het ei door het gehakt. Breng op smaak
ballen van het gehakt. Wentel ze vervol-
bak de gehaktballen in 3 minuten op hoog
met peper en zout.
gens door de bloem.
vuur rondom bruin. Voeg een scheutje
water toe en laat met de deksel op de pan
in circa 15 minuten gaar stoven.
Keer regelmatig.
BEVAT P.P. 2001 KJ/478 KCAL, 34 GR VET WAARVAN 16 GR VERZADIGD, 14 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 3 GR SUIKERS, 29 GR EIWIT, 2 GR ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL
Dirk 59