Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 65


Hier is pagina 65 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Dirk Folder 19.01.2020

Hier is pagina 65 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 65

Gehaktballen Kip-courgetteballeties Kingehakt, half-om-half en EE rundergehakt zijn vrij neutraal hoofdgerecht — 4 pers van smaak en combineren 40 min. (+ 30 min. oventijd) daarcm goed met allerlei nde kruiden en m1 courgette m 100 gr feta N. m 1 kg vastkokende aardappelen m8 el olijfolie m 400 gr Italiaanse roerbakgroente = m 260 gr pastasaus Toscana m 10 gr munt, fijngesneden GE m 1 tl komijn aba m 300 gr kipgehakt ©, m extra nodig: bakplaat, bakpapier, rasp Le 1. Rasp de helft van de courgette 0 > voeg wat zout toe en laat in een ver- de NN giet 30 minuten uitlekken. Duw er > Ke CE zoveel mogelijk vocht uit. Snijd de SN andere helft in blokjes. Snijd de helft N \ van de feta in 8 gelijke blokjes \ a 2. Verwarm de oven voor op 200°C X Snijd de aardappelen in parten, meng Maak je handen S met 4 el olijfolie, peper en zout N x > iets vochtig als Verdeel over een met bakpapier à | je gehakthallen beklede bakplaat en rooster 30 minu- 8 ten in de oven gaat rollen, dan 3. Verhit ondertussen 2 el olijfolie in 4 Be plakt het een pan en roerbak de groente en de I gehakt niet aan courgetteblokjes 3 minuten. Voeg de Re je handen pastasaus toe, laat 15 minuten met de deksel op de pan zachtjes stoven m Breng op smaak met peper en zout D “dé 4. Meng de munt, komijn, geraspte 6 courgette, peper en zout door het 5 gehakt. Verdeel het mengsel in ek Pi 8 gelijke porties. Maak je handen Le 5 EN AN vochtig. Leg een blokje feta in het we k er midden van een portie gehakt en nr Ü ia vouw het gehakt er omheen tot een balletje. Maak er zo nog 7. Verhit de LAC rest van de olie in een pan en bak de gehaktballetjes in 12-15 minuten CAE goudbruin en gaar. Serveer met de Ken aardappelen en groenteratatouille en garneer met de rest van de feta Gehakt is onwijs veelzijdig. ie Kunt het BEVAT P.P. 2834 KJ/677 KCAL, 34 GR VET WAARVAN 8 GR VERZADIGD, 62 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN bijvoorbeeld gebruiken in sauzen, als 14 GR SUIKERS, 27 GR EIWIT, 3 GR ZOUT EN 9 GR toofschetels of als kleine VOEDINGSVEZEL IE balleties i WIJNTIP Park Villa Merlot balleties v or in de soen k Dirk 65 *

Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 65