Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+
z
ner
7
Ed
=
GS 3
Le,
Kr
Are
ll
f
Pompoentaart met geroosterde tomaten
A
Hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min. (+ 25 min. oventijd)
1400 gr pompoenblokjes
3
m2 cm gemberwortel
Ei limoen
m3 eieren
250 ml kokosmelk
m1 el garam massala
m6 vellen hartig taartdeeg (diepvries)
1m 250 g cherry trostomaten
m2 el olijfolie
mextra no
pureestamper, quichevorm @ 25 cm,
rasp, bakplaat, bakpapier
1. Laat het taartdeeg ontdooien. Kook de pompoen
in water met zout in circa 15 minuten gaar. Giet af
EE INP
en laat met de deksel op de pan 3 minuten droog-
stomen. Stamp tot een gladde puree en laat iets
afkoelen. Schil en rasp de gemberwortel en pers
de limoen uit. Klop de eieren los met de kokosmelk,
gember, gararn massala en het limoensap. Voeg de
pompoenpuree toe en meng tot een gladde massa
Pd
Breng op smaak met peper en zout.
"»>>>>
2. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de
taartvorm met het deeg en prik gaatjes in de bodem,
md
Schenk de pompoenvulling erin. Bak in circa
25 minuten goudbruin
3. Leg de tomaten aan de tros op een met bakpapier
beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie, peper
pp
en zout. Schuif de laatste 5 minuten bij de pompoen-
quiche in de oven. Neem de quiche uit de oven en
ee
>
garneer met het takje gepofte tomaten,
BEVAT PP. 1892 KJ/452 KCAL, 25 G VET WAARVAN 13,G VERZADIGD, 41 G
KOOLHYDRATEN WAARVAN 6 G SUIKERS, 13 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 4 G
VOEDINGSVEZEL
WIJNTIP | am Pinot Grigio rosé
14