Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

z

ner

7

Ed

=

GS 3

Le,

Kr

Are

ll

f

Pompoentaart met geroosterde tomaten

A

Hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min. (+ 25 min. oventijd)

1400 gr pompoenblokjes

3

m2 cm gemberwortel

Ei limoen

m3 eieren

250 ml kokosmelk

m1 el garam massala

m6 vellen hartig taartdeeg (diepvries)

1m 250 g cherry trostomaten

m2 el olijfolie

mextra no

pureestamper, quichevorm @ 25 cm,

rasp, bakplaat, bakpapier

1. Laat het taartdeeg ontdooien. Kook de pompoen

in water met zout in circa 15 minuten gaar. Giet af

EE INP

en laat met de deksel op de pan 3 minuten droog-

stomen. Stamp tot een gladde puree en laat iets

afkoelen. Schil en rasp de gemberwortel en pers

de limoen uit. Klop de eieren los met de kokosmelk,

gember, gararn massala en het limoensap. Voeg de

pompoenpuree toe en meng tot een gladde massa

Pd

Breng op smaak met peper en zout.

"»>>>>

2. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de

taartvorm met het deeg en prik gaatjes in de bodem,

md

Schenk de pompoenvulling erin. Bak in circa

25 minuten goudbruin

3. Leg de tomaten aan de tros op een met bakpapier

beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie, peper

pp

en zout. Schuif de laatste 5 minuten bij de pompoen-

quiche in de oven. Neem de quiche uit de oven en

ee

>

garneer met het takje gepofte tomaten,

BEVAT PP. 1892 KJ/452 KCAL, 25 G VET WAARVAN 13,G VERZADIGD, 41 G

KOOLHYDRATEN WAARVAN 6 G SUIKERS, 13 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 4 G

VOEDINGSVEZEL

WIJNTIP | am Pinot Grigio rosé

14