Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 14


Hier is pagina 14 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.



Dirk Folder 24.01.2021

Hier is pagina 14 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 14

+ z ner 7 Ed = GS 3 Le, Kr Are ll f Pompoentaart met geroosterde tomaten A Hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min. (+ 25 min. oventijd) 1400 gr pompoenblokjes 3 m2 cm gemberwortel Ei limoen m3 eieren 250 ml kokosmelk m1 el garam massala m6 vellen hartig taartdeeg (diepvries) 1m 250 g cherry trostomaten m2 el olijfolie mextra no pureestamper, quichevorm @ 25 cm, rasp, bakplaat, bakpapier 1. Laat het taartdeeg ontdooien. Kook de pompoen in water met zout in circa 15 minuten gaar. Giet af EE INP en laat met de deksel op de pan 3 minuten droog- stomen. Stamp tot een gladde puree en laat iets afkoelen. Schil en rasp de gemberwortel en pers de limoen uit. Klop de eieren los met de kokosmelk, gember, gararn massala en het limoensap. Voeg de pompoenpuree toe en meng tot een gladde massa Pd Breng op smaak met peper en zout. "»>>>> 2. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de taartvorm met het deeg en prik gaatjes in de bodem, md Schenk de pompoenvulling erin. Bak in circa 25 minuten goudbruin 3. Leg de tomaten aan de tros op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie, peper pp en zout. Schuif de laatste 5 minuten bij de pompoen- quiche in de oven. Neem de quiche uit de oven en ee > garneer met het takje gepofte tomaten, BEVAT PP. 1892 KJ/452 KCAL, 25 G VET WAARVAN 13,G VERZADIGD, 41 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 6 G SUIKERS, 13 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 4 G VOEDINGSVEZEL WIJNTIP | am Pinot Grigio rosé 14

Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 14