Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Romige kip en
bloemkoolstoof
Kap m
NL
LANA
hoofdgerecht -4 pers
khappertg 1
25 min. (+ 20 min. oventijd)
yoaus me
TEL
we
ok A e
m1 prei
m250 gr champignons
PTIT AUS
150 gr hazelnoten
RZ, ad
10 gr peterselie
2
mz el olijfolie
m4 kipbraadsticks
m250 ml slagroom
m1 el Dijon mosterd
1400 gr bloemkoolroosjes
1300 gr zilvervliesrijst
B extra nodig: ovenschaal of
vuurvaste koekenpan
1. Verwarm de oven voor op
4
180 °C. Was de prei en snijd in hal-
ve ringen. Snijd de champignons in
kwarten. Hak de hazelnoten grof en
snijd de peterselie fijn
/
?
2. Verhit de olie in een koekenpan
en bak de kip in 2 minuten rondom
iis
bruin. Neem uit de pan en leg met
de velkant naar boven in de oven-
5
schaal. Bak in het achtergebleven
bakvet de champignons 5 minuten
op hoog vuur. Voeg de prei toe en
bak 3 minuten mee. Voeg de slag-
room en mosterd toe en breng op
smaak met peper en zout
3. Verdeel de bloemkoolroosjes tus-
sen de kip in de ovenschaal en
schenk de champignon-roomsaus
erbij zodat de kip nog boven de
saus uit komt. Bestrooi de kip met
de hazelnoten en bak in circa
20 minuten goudbruin en gaar in de
Fr
>
oven. Kook ondertussen de rijst vol
SR
gens de aanwijzingen op de verpak-
de
king. Neem de kip en bloemkool-
Ben
stoof uit de oven en gameer met
+
de peterselie. Serveer met de rijst
LE
à
5
BEVAT PP. 3225 KJ/771 KCAL, 40 G VET WAAR-
x
VAN 17 G VERZADIGD, 62 G KOOLHYDRATEN
WAARVAN 7 G SUIKERS, 37 G EIWIT, 1 G ZOUT EN
- À
8G VOEDINGSVEZEL
s
WIJNTIP Gesigte Merlot
pe
Hs
19
Ne
*