Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 19


Hier is pagina 19 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.



Dirk Folder 24.01.2021

Hier is pagina 19 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 19

Romige kip en bloemkoolstoof Kap m NL LANA hoofdgerecht -4 pers khappertg 1 25 min. (+ 20 min. oventijd) yoaus me TEL we ok A e m1 prei m250 gr champignons PTIT AUS 150 gr hazelnoten RZ, ad 10 gr peterselie 2 mz el olijfolie m4 kipbraadsticks m250 ml slagroom m1 el Dijon mosterd 1400 gr bloemkoolroosjes 1300 gr zilvervliesrijst B extra nodig: ovenschaal of vuurvaste koekenpan 1. Verwarm de oven voor op 4 180 °C. Was de prei en snijd in hal- ve ringen. Snijd de champignons in kwarten. Hak de hazelnoten grof en snijd de peterselie fijn / ? 2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip in 2 minuten rondom iis bruin. Neem uit de pan en leg met de velkant naar boven in de oven- 5 schaal. Bak in het achtergebleven bakvet de champignons 5 minuten op hoog vuur. Voeg de prei toe en bak 3 minuten mee. Voeg de slag- room en mosterd toe en breng op smaak met peper en zout 3. Verdeel de bloemkoolroosjes tus- sen de kip in de ovenschaal en schenk de champignon-roomsaus erbij zodat de kip nog boven de saus uit komt. Bestrooi de kip met de hazelnoten en bak in circa 20 minuten goudbruin en gaar in de Fr > oven. Kook ondertussen de rijst vol SR gens de aanwijzingen op de verpak- de king. Neem de kip en bloemkool- Ben stoof uit de oven en gameer met + de peterselie. Serveer met de rijst LE à 5 BEVAT PP. 3225 KJ/771 KCAL, 40 G VET WAAR- x VAN 17 G VERZADIGD, 62 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 7 G SUIKERS, 37 G EIWIT, 1 G ZOUT EN - À 8G VOEDINGSVEZEL s WIJNTIP Gesigte Merlot pe Hs 19 Ne *

Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 19