Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 51




Hier is pagina 51 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Bl

np

Probeer ook eens de

Ai

No Fairy

rutales

%

55

de Smaa

7)

Kran in

€.

groen

Paprika € al

>

Deze

puntzakjes

of met

riet gaan er

wig

wel in u de

mama

LCP

+PAPRI

En 1

7 FORTE

as

AN

%

u

LH TE

AST MORNING"

Gebruik de CT

de veldsla en bieslook

Tortillahoorntjes met visfrietjes

Snack/traktatie -4 pers,

in een groene Salade

Of op een broodie

10 min. (+ 8-12 min. oventijd)

CET

= 300 gr visfrieties (diepvries)

ki

y

m5 gr bieslook

m6 el Griekse yoghurt 10%

wo

Y

Ÿ

= 2 tortillawraps wortel (No fairytale)

FH

=20 gr veldsla

w extra nodig: bakplaat, bakpapier, 4 cocktailprikkers

UT

Fl

W SA:

eN ALL]

Hd

1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de visfrietjes op een met bakpapier

beklede bakplaat en bak in 8-12 minuten goudbruin en knapperig

2. Snijd de bieslook fijn en meng door de yoghurt. Breng op smaak met

peper en zout. Halveer de tortilawraps en vouw vier hoorntjes. Zet vast met

een cocktailprikker. Verdeel de veldsla en visfrietjes over de hoorntjes en

garneer met een schepje kruidenyoghurt. Serveer met de rest van de

kruidenyoghurt om te dippen.

BEVAT P.P. 1052 KJ/252 KCAL, 10 G VET WAARVAN 2 G VERZADIGD, 26 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 2 G

SUIKERS, 12 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 3 G VOEDINGSVEZEL

ë