Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Bl
np
Probeer ook eens de
Ai
No Fairy
rutales
%
55
de Smaa
7)
Kran in
€.
groen
Paprika € al
>
Deze
puntzakjes
of met
riet gaan er
wig
wel in u de
mama
LCP
+PAPRI
En 1
7 FORTE
as
AN
%
u
LH TE
AST MORNING"
Gebruik de CT
de veldsla en bieslook
Tortillahoorntjes met visfrietjes
Snack/traktatie -4 pers,
in een groene Salade
Of op een broodie
10 min. (+ 8-12 min. oventijd)
CET
= 300 gr visfrieties (diepvries)
ki
y
m5 gr bieslook
m6 el Griekse yoghurt 10%
wo
Y
Ÿ
= 2 tortillawraps wortel (No fairytale)
FH
=20 gr veldsla
w extra nodig: bakplaat, bakpapier, 4 cocktailprikkers
UT
Fl
W SA:
eN ALL]
Hd
1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de visfrietjes op een met bakpapier
beklede bakplaat en bak in 8-12 minuten goudbruin en knapperig
2. Snijd de bieslook fijn en meng door de yoghurt. Breng op smaak met
peper en zout. Halveer de tortilawraps en vouw vier hoorntjes. Zet vast met
een cocktailprikker. Verdeel de veldsla en visfrietjes over de hoorntjes en
garneer met een schepje kruidenyoghurt. Serveer met de rest van de
kruidenyoghurt om te dippen.
BEVAT P.P. 1052 KJ/252 KCAL, 10 G VET WAARVAN 2 G VERZADIGD, 26 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 2 G
SUIKERS, 12 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 3 G VOEDINGSVEZEL
ë