Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Een heerlijke

ger echt

vs en

met lmzen:

winterse groenten

Linzenstoof met witvis

hoofdgerecht - 4 pers.

15 min. (+ 15-20 min. oventijd)

m 400 gr koolvisfilet 4 stuks (diepvries,

ontdooid)

m8 plakjes katenspek

wm 200 gr knolselderij

m 400 gr bloemkoolroosjes

LA

m1 el kerrie pikant

De

m5elolifolie

A

I

ur

Re

Ne

m 250 gr cherrytomaten

m 10 gr platte peterselie

me

= 800 gr linzen

zn

m2 el rodewijnazijn

Le. À

mextra nodi

akplaat, bakpapier

>

gi

We

fo

1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

w

As

Dep de vis droog, wikkel om elke vis-

>

filet twee plakjes katenspek en leg op

CR

7

een met bakpapier beklede bakplaat.

pan

#7

Schil de knolselderij en snijd in blokjes

van 2 cm. Schep de bloemkool en knol-

PTE

De

selderij om met 2 el olijfolie, kerrie-

er

à:

poeder, peper en zout en leg naast de

ee

visfilets. Rooster in circa 15-20 minu-

u

ten gaar in de oven.

sx

2. Snijd ondertussen de cherrytomaten

in kwarten. Snijd de peterselie fijn.

5

Ni

on

HE

5 À

Verwarm de linzen in een steelpan op

2

ÿ

A

\E

laag vuur. Giet af en schep om met de

EZ

ni

rodewijnazijn en de rest van de olijfolie



u

Schep op borden en verdeel de bloem-

A

kool en knolselderij erover. Leg er een

visfilet naast en garneer met de peter-

selie.

x

BEVAT PP. 2328 KJ/557 KCAL, 22 G VET WAARVAN5G

VERZADIGD, 40 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 6 G SUI-

KERS, 40 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 18 G VOEDINGSVEZEL

Lg}

WIJNTIP La Chasse Chardonnay

44