Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Een heerlijke
ger echt
vs en
met lmzen:
winterse groenten
Linzenstoof met witvis
hoofdgerecht - 4 pers.
15 min. (+ 15-20 min. oventijd)
m 400 gr koolvisfilet 4 stuks (diepvries,
ontdooid)
m8 plakjes katenspek
wm 200 gr knolselderij
m 400 gr bloemkoolroosjes
LA
m1 el kerrie pikant
De
m5elolifolie
A
I
ur
Re
Ne
m 250 gr cherrytomaten
m 10 gr platte peterselie
me
= 800 gr linzen
zn
m2 el rodewijnazijn
Le. À
mextra nodi
akplaat, bakpapier
>
gi
We
fo
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
w
As
Dep de vis droog, wikkel om elke vis-
>
filet twee plakjes katenspek en leg op
CR
7
een met bakpapier beklede bakplaat.
pan
#7
Schil de knolselderij en snijd in blokjes
van 2 cm. Schep de bloemkool en knol-
PTE
De
selderij om met 2 el olijfolie, kerrie-
er
à:
poeder, peper en zout en leg naast de
ee
visfilets. Rooster in circa 15-20 minu-
u
ten gaar in de oven.
sx
2. Snijd ondertussen de cherrytomaten
in kwarten. Snijd de peterselie fijn.
5
Ni
on
HE
5 À
Verwarm de linzen in een steelpan op
2
ÿ
A
\E
laag vuur. Giet af en schep om met de
EZ
ni
rodewijnazijn en de rest van de olijfolie
€
u
Schep op borden en verdeel de bloem-
A
kool en knolselderij erover. Leg er een
visfilet naast en garneer met de peter-
selie.
x
BEVAT PP. 2328 KJ/557 KCAL, 22 G VET WAARVAN5G
VERZADIGD, 40 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 6 G SUI-
KERS, 40 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 18 G VOEDINGSVEZEL
Lg}
WIJNTIP La Chasse Chardonnay
44