Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pompoen-zuurkool plaattaart
hoofdgerecht -4 pers.
20 min. (+ 30 min. oventijd)
extra nodig: bakplaat, bakpapier
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
N
Snipper de ui. Verhit 2 el olijfolie in een
hapjespan en fruit de ui 2 minuten. Voeg
a
N
2 el tandoorikruiden en het gehakt toe en
bak 3 minuten. Schep de zuurkool erdoor
2
en laat met de deksel op de pan 10 minu-
ten zachtjes stoven. Breng op smaak met
peper en zout.
2. Rol ondertussen het bladerdeeg uit op
een met bakpapier beklede bakplaat en
5
vouw de randen 1 cm naar binnen om.
Prik met een vork gaatjes in het deeg en
bak 10 minuten in de oven. Snijd de pom-
poen in parten van circa % cm en schep
om de rest van de olijfolie en de tandoori-
kruiden.
3. Bestrijk de bladerdeegbodem met
e
4
de helft van de crème fraîche, ver-
deel het zuurkoolmengsel en de
pompoenparten erover en bak in
circa 20 minuten goudbruin en,
Ko
gaar. Neem de plaattaart uit de
oven en garneer met de rest van
de crème fraîche en de munt.
BEVAT PP. 2960 KJ/708 KCAL, 53 G VET WAAR-
VAN 25 G VERZADIGD, 30 G KOOLHYDRATEN
WAARVAN 5 G SUIKERS, 22 G EIWIT, 2 G ZOUT EN
66 VOEDINGSVEZEL
WIJNTIP Bree Riesling
eb
ini
Se
EN
AR
As
“
SR
[4 dl olijfolie
A
\
i
7
If
Qi
(el kip tandoori kruiden
À
je
[3800 gr mager rundergehakt
en
1250 ar ver auurioo! |
Fe
S
ee
Eu
CL vel vers bladerdeeg
NL
eem en
Se
ds
SU
/
FE tete ut
dr
fi,
69
J
1 x À
À