Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 69




Hier is pagina 69 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pompoen-zuurkool plaattaart

hoofdgerecht -4 pers.

20 min. (+ 30 min. oventijd)

extra nodig: bakplaat, bakpapier

1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

N

Snipper de ui. Verhit 2 el olijfolie in een

hapjespan en fruit de ui 2 minuten. Voeg

a

N

2 el tandoorikruiden en het gehakt toe en

bak 3 minuten. Schep de zuurkool erdoor

2

en laat met de deksel op de pan 10 minu-

ten zachtjes stoven. Breng op smaak met

peper en zout.

2. Rol ondertussen het bladerdeeg uit op

een met bakpapier beklede bakplaat en

5

vouw de randen 1 cm naar binnen om.

Prik met een vork gaatjes in het deeg en

bak 10 minuten in de oven. Snijd de pom-

poen in parten van circa % cm en schep

om de rest van de olijfolie en de tandoori-

kruiden.

3. Bestrijk de bladerdeegbodem met

e

4

de helft van de crème fraîche, ver-

deel het zuurkoolmengsel en de

pompoenparten erover en bak in

circa 20 minuten goudbruin en,

Ko

gaar. Neem de plaattaart uit de

oven en garneer met de rest van

de crème fraîche en de munt.

BEVAT PP. 2960 KJ/708 KCAL, 53 G VET WAAR-

VAN 25 G VERZADIGD, 30 G KOOLHYDRATEN

WAARVAN 5 G SUIKERS, 22 G EIWIT, 2 G ZOUT EN

66 VOEDINGSVEZEL

WIJNTIP Bree Riesling

eb

ini

Se

EN

AR

As



SR

[4 dl olijfolie

A

\

i

7

If

Qi

(el kip tandoori kruiden

À

je

[3800 gr mager rundergehakt

en

1250 ar ver auurioo! |

Fe

S

ee

Eu

CL vel vers bladerdeeg

NL

eem en

Se

ds

SU

/

FE tete ut

dr

fi,

69

J

1 x À

À