Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 70




Hier is pagina 70 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Budget weekmenu

Eh}

Noedels met zoete aardappel

+

À

en spruitjes

id

hoofdgerecht -4 pers. - 25 min.

pe

extra nodig: wokpan

D

#

1. Schil de zoete aardappelen en snijd

La, A

in blokjes. Kook 10 minuten in water

met zout.

ni

2. Snijd intussen de spruitjes in kwar-

ten. Schilde gember en snijd fijn.

"1

3

Klop met een garde de pindakaas,

2 el sojasaus, sambal, gember en

Ph

NK

kokosmelk tot een gladde pindasaus.

Kook de noedels volgens de aanwij-

LT

fi

zingen op de verpakking, giet af en

Es

schep om met 2 el olie.

3. Halveer de varkenshaas in de leng-

te. Verhit 2 el olie in een wokpan en

bak de varkenshaas in 4 minuten

rondom bruin, maar rosé van binnen.

N

Blus af met de rest van de sojasaus.

Wikkel in aluminiumfolie en laat rus-

ii

ten. Haal de varkenshaas uit het alu-

miniumfolie en snijd daarna over-

dwars in dunne reepjes.

4. Verhit de rest van de olie in een

wokpan en roerbak de spruitjes

3 minuten. Voeg de zoete aardappe-

len toe en roerbak 2 minuten. Schep

uit de wokpan op een bord. Breng de

%

S

k

(3 zeete aardappelen

pindasaus in de wokpan aan de kook,

schep de noedels erdoor en verdeel

17350 gr Spruitjes

over de borden of kommen. Verdeel

)

Tem gember

de spruitjes, zoete aardappelen en

varkenshaas over de noedels.

+.

4

(3e pindakaas met

Halveer de limoen, pers de vrucht uit

Stukjes

en besprenkel het gerecht met limoen-



sap. Lekker met verse koriander.

>

[200 ml kokosmelk

BEVAT PP. 3369 KJ/805 KCAL, 42 G VET WAARVAN

[JA el sojasaus

15 G VERZADIGD, 81 G KOOLHYDRATEN WAARVAN

VOEDINGSVEZEL

19G SUIKERS, 22 G EIWIT, 2 G ZOUT EN8G

[IL sambal manis

WIJNTIP Sensi Chianti

[7448 gr woknoedels

a

Totaal

[2150 gr varkenshaas

Heerli)

k met de

Voor 4 pers.

.

72 bel arachideolie

kenshaas

es var

Ek)

ZI limoen

Sr

70 Dirk

bj

prise limoen