Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 70
Hier is pagina 70 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.

Hier is pagina 70 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 70
Budget weekmenu Eh} Noedels met zoete aardappel + À en spruitjes id hoofdgerecht -4 pers. - 25 min. pe extra nodig: wokpan D # 1. Schil de zoete aardappelen en snijd La, A in blokjes. Kook 10 minuten in water met zout. ni 2. Snijd intussen de spruitjes in kwar- ten. Schilde gember en snijd fijn. "1 3 Klop met een garde de pindakaas, 2 el sojasaus, sambal, gember en Ph NK kokosmelk tot een gladde pindasaus. Kook de noedels volgens de aanwij- LT fi zingen op de verpakking, giet af en Es schep om met 2 el olie. 3. Halveer de varkenshaas in de leng- te. Verhit 2 el olie in een wokpan en bak de varkenshaas in 4 minuten rondom bruin, maar rosé van binnen. N Blus af met de rest van de sojasaus. Wikkel in aluminiumfolie en laat rus- ii ten. Haal de varkenshaas uit het alu- miniumfolie en snijd daarna over- dwars in dunne reepjes. 4. Verhit de rest van de olie in een wokpan en roerbak de spruitjes 3 minuten. Voeg de zoete aardappe- len toe en roerbak 2 minuten. Schep uit de wokpan op een bord. Breng de % S k (3 zeete aardappelen pindasaus in de wokpan aan de kook, schep de noedels erdoor en verdeel 17350 gr Spruitjes over de borden of kommen. Verdeel ) Tem gember de spruitjes, zoete aardappelen en varkenshaas over de noedels. +. 4 (3e pindakaas met Halveer de limoen, pers de vrucht uit Stukjes en besprenkel het gerecht met limoen- fü sap. Lekker met verse koriander. > [200 ml kokosmelk BEVAT PP. 3369 KJ/805 KCAL, 42 G VET WAARVAN [JA el sojasaus 15 G VERZADIGD, 81 G KOOLHYDRATEN WAARVAN VOEDINGSVEZEL 19G SUIKERS, 22 G EIWIT, 2 G ZOUT EN8G [IL sambal manis WIJNTIP Sensi Chianti [7448 gr woknoedels a Totaal [2150 gr varkenshaas Heerli) k met de Voor 4 pers. . 72 bel arachideolie kenshaas es var Ek) ZI limoen Sr 70 Dirk bj prise limoen
Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 70