Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 43


Hier is pagina 43 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.



Dirk Folder 24.01.2021

Hier is pagina 43 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 43

Wortelhummus wordt de wortel poor . bijgerecht -4 pers. - 15 min. wwwmvus g lekker zoe de hum m200 gr winterpeen m200 gr kikkererwten m2 tl gemalen komijn m2 el tahin m1 teen knoflook Zer m4 el olijfolie m3%el citroensap ur % tl gemalen koriander m2 el sriracha mextra not staafmixer 1. Schil de winterpeen en snijd in plakken van circa 1 cm. Kook in water met zout in 10 minuten gaar. Giet af. 2. Laat intussen de kikkererwten uit lekken en spoel onder koud stromend 23 water. Doe met de wortel, 1% tl komijn, de tahin, 1 teen knoflook, 2 el olijfolie en 2% el citroensap in een hoge beker. FA Pureer met een staafmixer tot een gladde hummus. Breng op smaak met peper en ne zout. 3. Snijd voor de pittige dressing de rest van de knoflook fijn en meng met de rest van de komijn, de rest van de olijfolie, de Maak met rest van het citroensap en de gemalen de rest van de koriander door de sriracha. Breng op tahin smaak met zout. Schep de hummus in saladedressing een schaaltje en garneer met de pittige met citroensap dressing en extra olijfolie. en folie. BEVAT PP. 909 KJ/217 KCAL, 13 G VET WAARVAN 2 G VER. ZADIGD, 14 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 2 G SUIKERS, 7GEIWIT, 1 GZOUT EN6 G VOEDINGSVEZEL EEE LAURA THAN rei Kikkererwten lijken op hazelnoten: rond, eel stéVig'en een goudgele kleur: Ze hebben een ” nootachtige. smaak en bevatten vitamines, I pe mn mineralen, veel vezels en eiwitten. Je kunt CEE OT ONCE A Ei Kikkererwten in blik zijn al voorgeweekten PMD: ER TECHN EUREN GELTEN Ze vormen de basis voor hummus en falafel 7.4 N ir maar voeg deze voedzame peulvruchten ook eens toe aan salades, curry’s en gerechten m Fr met couscous. Je kunt kikkererwten LA ook roosteren en eten als snack. DT. Dirk 43 LA

Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 43