Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 68
Hier is pagina 68 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
n
KTA
Budget weekmenu
8
Y
D
#
Fu,
”
Romige boerenkool-
B
NC
spaghetti met zalm
hoofdgerecht -4 pers. - 15 min.
FE
FaN
up
|
42
57
1. Dep de zalm droog met keuken- |
pier. Verhit 2 el olie in een koeker
We:
N
A:
<,
pe
pan en bak de zalm 4 minuten. Keer
be
A
‚es
Ep
halverwege. Schep uit de pan op
fs
een bord en dek af met aluminium-
fe,
folie.
wa
=
“
Tax
2. Verhit de rest van de olijfolie in de
ip,
M
er,
koekenpan en voeg de boerenkool
Ca
>
en a
in delen toe. Roerbak circa 5 minu-
be
GE
sn
N
en
ten. Draai het vuur laag en voeg de
roomkaas toe. Verwarm al
"
#
ÿ
omscheppend 3 minuten.
7
3. Kook ondertussen de spaghetti
|
>
volgens de aanwijzingen op de ver-
3
pakking. Giet af en vang een kopje
ou
md
kookvocht op. Schep de spaghetti
door de boerenkool-roomsaus en
voeg 4 el kookvocht toe. Verdeel
TN
over de borden en breek de zalm er
in stukjes overheen. Garneer met
de kappertjes.
=
BEVAT PP. 2511 KJ/600 KCAL, 28 G VET WAARVAN
Q
9G VERZADIGD, 58 G KOOLHYDRATEN WAARVAN
{
ka
VOEDINGSVEZEL
3G SUIKERS, 27 G EIWIT, 2G ZOUTEN6 G
À
4
4
ci
ts
ZUR
Bi
y
x
zalm
a 250 gr wilde
(
(di
iepvries ontdoeid)
epi
pate
pjgoe gr beeren
Verfrissend winters
oe
[US ac Piladelghia
Serveer dit gerecht met een verfrissend,
ë
En
bloemig witbier met fruitige nasmaak.
b
AMD
knoflook en fine kruiden
Lowlander White Ale — botanisch
Totaal
gebrouwen met Curagao Orange, kamille
ie
(2500 ar prghett __
Voor 4 pers.
ES
en vlierbloesem — accentueert het zilte
van de zalm en is een heerlijke
Aula
65
tegenhanger voor de boerenkool.
68 Dirk