Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 22


Hier is pagina 22 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.



Dirk Folder 24.01.2021

Hier is pagina 22 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 22

Uit het seizoen Winterse budhabow! EEEN lunch-/hoofdgerecht - 4 pers 20 min. m250 gr quinoa Tae m250 gr winterpeen mi 250 gr rauwe rode biet mi citroen m7 el olijfolie EB teen knoflook m200 gr boerenkool m3 tl baharat 300 gr vega balletjes gepaneerd WINTERGROENTEN m6 el Griekse yoghurt extra nodig: rasp Groenten van het seizoen zijn niet alleen heerlijk van smaak maar ook heel gezond. De extra 1. Kook de quinoa volgens de aanwij zingen op de verpakking. Schil en vitamines kunnen we wel gebruiken in de winter. rasp de winterpeen. Schil en rasp de Boerenkool rode biet, maar houd apart van de Boerenkool is rijk aan vitamines en mineralen wortel. Rasp de gele schil van de en daarmee een van de gezondste groenten. citroen en pers de vrucht uit. Klop De boerenkool kan goed tegen koud weer en een dressing van 3 el olijfolie, het is zelfs voller van smaak als het heeft gevro- citroensap, peper en zout. Schep de ren. Boerenkool kun je tot wel 12 maanden wortel om met de ene helft van de bewaren in de diepvries, waar de smaak heer- dressing en de biet met de andere lijk vers blijft. Lekker in een traditionele stamp helft van de dressing. potof in de winterse budhabowl. 2. Snijd de knoflook fijn. Verhit 2 el olie in een koekenpan en roerbak de Spruitjes boerenkool met de knoflook en 2 tl Ook spruitjes zitten boordevol vitamines en baharat 5 minuten. Schep uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. mineralen. Je kunt ze tot 7 dagen in de koel- kast bewaren, ingevroren zijn ze 12 maanden Verhit de rest van de olie in de koe- qui houdbaar. Spruitjes kook je in 7-12 minuten kenpan en bak de groenteballetjes CLR gaar, afhankelijk van de grootte. Maak ze ook volgens de aanwijzingen op de ver- eens in combinatie met ravioli en spekjes pakking zoals op pagina 15. 3. Breng de yoghurt op smaak met de citroenrasp, de rest van de baharat, Rode kool zout en peper. Schep de quinoa in Rode kool is één van de oudste koolsoorten een schaal en verdeel achtereenvol- en heeft een echte koolsmaak. Het bevat ver gens de wortel, biet, boerenkool en schillende voedingsstoffen, zoals vitamine A, groenteballetjes erover. Garneer met K en C. Samen met de hoeveelheid antioxi- de Griekse yoghurt. danten draagt rode kool bij aan een goede BEVAT PP. 2743 KJ/656 KCAL, 34 G VET WAARVAN gezondheid. Een hele rode kool blijft tot wel 6 G VERZADIGD, 56 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 13 G SUIKERS, 24 G EIWIT, 2G ZOUT EN 14 G 2 maanden goed in de koelkast. VOEDINGSVEZEL WIJNTIP Three Oaks Shiraz 22

Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 22