Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.

Hier is pagina 71 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 71
Z> £ 2 és x Lekker TNO 4e à fl I / kelijk en LE hd C1: et Er à afwai [_I2tenen einig à nm + PA pe en # Sf, En Ë a 3 za 4 Totaal “# 4 Voor 4 pers. à Eenpansgerecht met prei ene, f CT hoofdgerecht -4 pers. - 30 min. { up 1. Snijd de preien in halve ringen van @. A L | eirca 1 cm. Snijd de knoflook fin. 3 |! Smelt de boter in een hapjespan en € bak de prei, knoflook en currykruiden 3 minuten. Voeg de rijst toe en bak W;, Ar js + e. 2 minuten. Voeg de groentebouillon x AN toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat met de deksel op de pan Fe ta 7 15 minuten zachtjes koken. Voeg de 2 rd laatste 3 minuten de tuinerwten toe. of 2. Kook ondertussen de eieren in N 6 minuten halfzacht. Laat schrikken Lu NN onder koud stromend water, pel en hal- N veer in de lengte. Hak de koriander grof. Neem de pan van het vuur en gar- [ra | neer met de eieren, gebakken uitjes en koriander. BEVAT PP. 1927 KJ/461 KCAL, 17 G VET WAARVAN 9 G VERZADIGD, 59 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 4 G SUI- © KERS, 15 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 6 G VOEDINGSVEZEL WIJNTIP Sunny Mountain Chardonnay # ” ON 1 à TR I } sf N =. A Ai A NS 2 ve ma Dirk 71 nf“ Ri nk y 5 u Ta Krı
Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 71