Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Z>
£
2
és
x
Lekker
TNO
4e à
fl
I /
kelijk en
LE
hd
C1:
et
Er
à
afwai
[_I2tenen
einig
à
nm
+
PA
pe
en
#
Sf,
En
Ë
a
3
za
4
Totaal
“#
4
Voor 4 pers.
à
Eenpansgerecht met prei
ene,
f
CT
hoofdgerecht -4 pers. - 30 min.
{
up
1. Snijd de preien in halve ringen van
@.
A
L
|
eirca 1 cm. Snijd de knoflook fin.
3
|!
Smelt de boter in een hapjespan en
€
bak de prei, knoflook en currykruiden
3 minuten. Voeg de rijst toe en bak
W;,
Ar
js +
e.
2 minuten. Voeg de groentebouillon
x
AN
toe en breng aan de kook. Zet het vuur
laag en laat met de deksel op de pan
Fe
ta 7
15 minuten zachtjes koken. Voeg de
2
rd
laatste 3 minuten de tuinerwten toe.
of
2. Kook ondertussen de eieren in
N
6 minuten halfzacht. Laat schrikken
Lu
NN
onder koud stromend water, pel en hal-
N
veer in de lengte. Hak de koriander
grof. Neem de pan van het vuur en gar-
[ra |
neer met de eieren, gebakken uitjes en
koriander.
BEVAT PP. 1927 KJ/461 KCAL, 17 G VET WAARVAN 9 G
VERZADIGD, 59 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 4 G SUI-
©
KERS, 15 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 6 G VOEDINGSVEZEL
WIJNTIP Sunny Mountain Chardonnay
#
”
ON
1
à
TR
I
}
sf
N
=.
A
Ai
A
NS
2
ve
ma
Dirk 71
nf“
Ri
nk
y
5
u
Ta
Krı