Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

=

Appel

tie e

|

Hoogstens een half uurtje tijd, slechts vijf ingrediënten en iemand

om het op te eten. Meer heb je niet nodig voor deze varianten op een omelet.

Bakken maar!

x

Ld

Japanse groenteomelet

persoon



Ie

[vegetarisch glutenvrij |lactoseurij|

(0

lunchgerecht -4 pers. - 15 min.

Pas



%.:

Q

#

1. Klop de eieren los en meng de spits-

ES

L

kool erdoor. Breng op smaak met peper

Zn,

en zout. Verhit 2 el olie in een koekenpan

en bak het eimengsel met de deksel op

de pan 5 minuten op laag vuur. Leg een

f

Û

LN

bord omgekeerd op de omelet en keer

de pan. Schuif de omelet vanaf het bord

|

4 |

\

3

Ne

terug in de pan en bak nog 3 minuten.

Snijd intussen de bosuien tot dunne rin-

IP

gen.

2. Neem de groenteomelet uit de pan en

en

schenk de mayonaise er in streepjes

ra

overheen. Garneer met de bosui en poke

We

EX Yo

«!

N

ef

à

sushi salad-sprinkle. Lekker met streep-

jes Amerikaanse barbecuesaus.

MJ

BEVAT PP. 1075 KJ/257 KCAL, 23 G VET WAARVAN 3 G

VERZADIGD, 3G KOOLHYDRATEN WAARVAN 2 G SUI-

KERS, 10 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 2 G VOEDINGSVEZEL

x

SL

À

EL

JAPANSE

EG

=”

GROENTE-

+

at

$

OMELET

in

a

4eieren

50 ml wasabi

2 bosuien

200 gr gesneden

35 gr poke sushi

spitskool

mayonaise

salad sprinkle

Dirk 55