Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
=
Appel
tie e
|
Hoogstens een half uurtje tijd, slechts vijf ingrediënten en iemand
om het op te eten. Meer heb je niet nodig voor deze varianten op een omelet.
Bakken maar!
x
Ld
Japanse groenteomelet
persoon
L£
Ie
[vegetarisch glutenvrij |lactoseurij|
(0
lunchgerecht -4 pers. - 15 min.
Pas
x»
%.:
Q
#
1. Klop de eieren los en meng de spits-
ES
L
kool erdoor. Breng op smaak met peper
Zn,
en zout. Verhit 2 el olie in een koekenpan
en bak het eimengsel met de deksel op
de pan 5 minuten op laag vuur. Leg een
f
Û
LN
bord omgekeerd op de omelet en keer
de pan. Schuif de omelet vanaf het bord
|
4 |
\
3
Ne
terug in de pan en bak nog 3 minuten.
Snijd intussen de bosuien tot dunne rin-
IP
gen.
2. Neem de groenteomelet uit de pan en
en
schenk de mayonaise er in streepjes
ra
overheen. Garneer met de bosui en poke
We
EX Yo
«!
N
ef
à
sushi salad-sprinkle. Lekker met streep-
jes Amerikaanse barbecuesaus.
MJ
BEVAT PP. 1075 KJ/257 KCAL, 23 G VET WAARVAN 3 G
VERZADIGD, 3G KOOLHYDRATEN WAARVAN 2 G SUI-
KERS, 10 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 2 G VOEDINGSVEZEL
x
SL
À
EL
JAPANSE
EG
=”
GROENTE-
+
at
$
OMELET
in
a
4eieren
50 ml wasabi
2 bosuien
200 gr gesneden
35 gr poke sushi
spitskool
mayonaise
salad sprinkle
Dirk 55