Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Jt
5
/
Wes
D
25
NU
7%
#
3
Broodje Buffalo bloemkool
sf
lunchgerecht -4 pers. - 15 min.
a
a
ie
m2 rode uien
x
m2 el rodewijnazijn
À
"4
ne
1% bloemkool
m4 el bloem
1 tl gerookt paprikapoeder
EM,
200 ml yoghurt
m2tl Sriracha hot chilisaus
FE
m6 el mayonaise
7
M5 gr platte peterselie
u
Le
à
300 ml zonnebloemolie
m4 witte bollen
Je
mextra nodig: bakplaat, bakpapier
1. Snijd de uien in ringen en meng
Gehaktballen in knapperige korst met preistamn
met de azijn en een snufje zout.
Laat marineren tot gebruik. Verdeel
hoofdgerecht -4 pers. -30 min. (+ 25-30 min. oventijd)
de bloemkool in kleine roosjes.
Meng de bloem, het paprikapoeder
120 gr basilicum
2. Schil intussen de aardappelen en snijd in
en % tl zout door de yoghurt. Meng
1100 gr panko
gelijke stukken. Kook in water met zout in
ondertussen de sriracha door de
miei
20 minuten gaar. Giet af en laat met de
mayonaise. Snijd de peterselie grof.
m4 rundergehaktballen
deksel op de pan staan tot gebruik.
2. Verhit de zonnebloemolie in een
1 kg kruimige aardappelen
3. Was intussen de preien en snijd in stuk-
steelpan. De olie is heet genoeg als
1600 gr prei
ken van 1 cm. Snijd de zongedroogde
het begint te bruisen wanneer je er
m6 zongedroogde tomaatjes op olie
tomaten in reepjes en de olijven in ringe-
een stukje brood in steekt. Haal de
120 gr zwarte olijven kalamata
tjes. Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan
bloemkoolroosjes door het yoghurt-
m5 el olijfolie
en roerbak de prei 5 minuten. Voeg samen
beslag en frituur in delen in circa
Hextra nodig: bakplaat, bakpapier,
met de tomaatjes, olijven en de rest van
3 minuten goudbruin en beetgaar.
pureestamper
de olijfolie toe aan de aardappelen en
Laat uitlekken op keukenpapier.
stamp met een pureestamper tot een
3. Snijd de broodjes open, verdeel
1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd
smeuïge stamppot. Breng op smaak met
de Buffalo bloemkool over de
twee derde van de basilicum fijn, meng door
peper en zout. Serveer met de gehakt-
broodjes en garneer met de rode ui,
de panko en doe in een diep bord. Klop het ei
ballen en garneer met de rest van de
sriracha-mayonaise en peterselie.
los in een ander bord. Rol de gehaktballen
basilicum.
BEVAT PP. 2593 KJ/620 KCAL, 45 G VET WAARVAN
eerst door het ei en vervolgens door het
6 G VERZADIGD, 40 G KOOLHYDRATEN WAARVAN
BEVAT PP. 3412 KJ/816 KCAL, 40 G VET WAARVAN 11 GVER-
11 G SUIKERS, 11 G EIWIT, 1 G ZOUTEN 5G
broodkruim. Leg op een met bakpapier
ZADIGD, 74 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 10 G SUIKERS,
VOEDINGSVEZEL
34 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 15 G VOEDINGSVEZEL
beklede bakplaat en bak in 25-30 minuten
WIJNTIP Dominique Duclos rose
goudbruin en gaar in de oven.
WIJNTIP Pampas del Sur red
21