Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 35


Hier is pagina 35 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.



Dirk Folder 24.01.2021

Hier is pagina 35 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 35

& & 7 Vega havermoutpides N a R 4 hoofdgerecht -4 pers. dn 20 min. (+ 15 min. oventijd) # EU Houd je van 1400 gr havermout pittig? Zn el 1200 gr bloem Vervang m3 eieren 2el tomaten- u or m4elolijfolie tk puree door Er m2 tl bakpoeder 2 el harissa. 1 Ei 1 zak paprikamix kleur m2 tenen knoflook js m3elbaharat ep 5 = 4 eltomatenpuree 1250 gr vega-gehakt à extra nodig: keukenmachine, dl - > deegroller, bakplaat, bakpapier >: “| Xe 1. Maal de havermout in delen in de 1 # eukenmachine tot zeer fijn poeder. in d je 4 leng het met de bloem, 2 eieren, folie, bakpoeder en % tl zout met l water en kneed tot een soe- D FA 3 deeg. Voeg extra bloem toe als ë | 8 N en je plakkerig is. Laat 10 minuten > 4 Su n. “4 rwarm intussen de oven voor E tu s: 200 °C. Halveer de paprika's, hel 7 jder de steelaanzet en zaad- ur; “à \ = . % en en snijd het vruchtvlees in EA Fa I ne blokjes. Snijd de knoflook 5 fijn. Meng de paprika, knoflook, rf à" | baharat, tomatenpuree, wat peper Je x en zout door het gehakt. AA “ | 3. Verdeel het deeg in vier stukken 2 we, ve LE ‘en rol op een met bloem bestoven ke # nee werkblad elk stuk uit tot een ovale 4 3 lap van circa 3 mm dikte. Verdeel un 4 de gehaktvulling in het midden van elk ovaal en laat een rand rondom $ nt N vrij. Vouw de randen over de vulling jet. La en leg ze op een met bakpapier ET ale Ay Le beklede bakplaat. Klop het laatste ei los en bestrijk de randen ermee. Gy 4 Bak in 15 minuten goudbruin en gaar in de oven. Lekker met fijn- À 3 gesneden peterselie BEVAT PP. 3813 KJ911 KCAL, 3 G VET WAARVAN 5G VERZADIGD, 115 G KOOLHYDRATEN WAAR- VAN 11 G SUIKERS, 40 G EIWIT, 3 G ZOUT EN 156 VOEDINGSVEZEL N 5 35

Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 35