Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
&
&
7
Vega havermoutpides
N
a
R
4
hoofdgerecht -4 pers.
dn
20 min. (+ 15 min. oventijd)
#
EU
Houd je van
1400 gr havermout
pittig?
Zn
el
1200 gr bloem
Vervang
m3 eieren
2el tomaten-
u
or
m4elolijfolie
tk
puree door
Er
m2 tl bakpoeder
2 el harissa.
1
Ei
1 zak paprikamix kleur
m2 tenen knoflook
js
m3elbaharat
ep
5
=
4 eltomatenpuree
1250 gr vega-gehakt
à
extra nodig: keukenmachine,
dl -
>
deegroller, bakplaat, bakpapier
>:
“|
Xe
1. Maal de havermout in delen in de
1
#
eukenmachine tot zeer fijn poeder.
in
d
je
4
leng het met de bloem, 2 eieren,
folie, bakpoeder en % tl zout met
l water en kneed tot een soe-
D
FA
3
deeg. Voeg extra bloem toe als
ë
|
8
N
en
je plakkerig is. Laat 10 minuten
> 4
Su
n.
“4
rwarm intussen de oven voor
E
tu
s:
200 °C. Halveer de paprika's,
hel
7
jder de steelaanzet en zaad-
ur;
“à
\
=
.
%
en en snijd het vruchtvlees in
EA
Fa
I
ne blokjes. Snijd de knoflook
5
fijn. Meng de paprika, knoflook,
rf
à"
| baharat, tomatenpuree, wat peper
Je
x
en zout door het gehakt.
AA
“ | 3. Verdeel het deeg in vier stukken
2
we,
ve
LE
‘en rol op een met bloem bestoven
ke
#
nee
werkblad elk stuk uit tot een ovale
4
3
lap van circa 3 mm dikte. Verdeel
un
4
de gehaktvulling in het midden van
elk ovaal en laat een rand rondom
$
nt
N
vrij. Vouw de randen over de vulling
jet.
La
en leg ze op een met bakpapier
ET
ale Ay
Le
beklede bakplaat. Klop het laatste
ei los en bestrijk de randen ermee.
Gy
4
Bak in 15 minuten goudbruin en
gaar in de oven. Lekker met fijn-
À
3
gesneden peterselie
BEVAT PP. 3813 KJ911 KCAL, 3 G VET WAARVAN
5G VERZADIGD, 115 G KOOLHYDRATEN WAAR-
VAN 11 G SUIKERS, 40 G EIWIT, 3 G ZOUT EN 156
VOEDINGSVEZEL
N
5
35