Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

&

&

7

Vega havermoutpides

N

a

R

4

hoofdgerecht -4 pers.

dn

20 min. (+ 15 min. oventijd)

#

EU

Houd je van

1400 gr havermout

pittig?

Zn

el

1200 gr bloem

Vervang

m3 eieren

2el tomaten-

u

or

m4elolijfolie

tk

puree door

Er

m2 tl bakpoeder

2 el harissa.

1

Ei

1 zak paprikamix kleur

m2 tenen knoflook

js

m3elbaharat

ep

5

=

4 eltomatenpuree

1250 gr vega-gehakt

à

extra nodig: keukenmachine,

dl -

>

deegroller, bakplaat, bakpapier

>:

“|

Xe

1. Maal de havermout in delen in de

1

#

eukenmachine tot zeer fijn poeder.

in

d

je

4

leng het met de bloem, 2 eieren,

folie, bakpoeder en % tl zout met

l water en kneed tot een soe-

D

FA

3

deeg. Voeg extra bloem toe als

ë

|

8

N

en

je plakkerig is. Laat 10 minuten

> 4

Su

n.

“4

rwarm intussen de oven voor

E

tu

s:

200 °C. Halveer de paprika's,

hel

7

jder de steelaanzet en zaad-

ur;

“à

\

=

.

%

en en snijd het vruchtvlees in

EA

Fa

I

ne blokjes. Snijd de knoflook

5

fijn. Meng de paprika, knoflook,

rf

à"

| baharat, tomatenpuree, wat peper

Je

x

en zout door het gehakt.

AA

“ | 3. Verdeel het deeg in vier stukken

2

we,

ve

LE

‘en rol op een met bloem bestoven

ke

#

nee

werkblad elk stuk uit tot een ovale

4

3

lap van circa 3 mm dikte. Verdeel

un

4

de gehaktvulling in het midden van

elk ovaal en laat een rand rondom

$

nt

N

vrij. Vouw de randen over de vulling

jet.

La

en leg ze op een met bakpapier

ET

ale Ay

Le

beklede bakplaat. Klop het laatste

ei los en bestrijk de randen ermee.

Gy

4

Bak in 15 minuten goudbruin en

gaar in de oven. Lekker met fijn-

À

3

gesneden peterselie

BEVAT PP. 3813 KJ911 KCAL, 3 G VET WAARVAN

5G VERZADIGD, 115 G KOOLHYDRATEN WAAR-

VAN 11 G SUIKERS, 40 G EIWIT, 3 G ZOUT EN 156

VOEDINGSVEZEL

N

5

35