Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.

Hier is pagina 16 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 24.01.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 16
12 Knolselderijtaco's hoofdgerecht -4 pers =) 30 min. (+ 1 uur oventijd) }* SAL, 1 knolselderij RR B limoen SR Da m1eljalapeñopeper (pot) N 2 dl X N 1125 grcröme fraiche D 150 gr crispy chickenmix (Santa Maria) # k 200 gr bio spitskool PS I À 110 gr korianderblaadjes a. it 300 gr kabeljauwfilet HS, N N 1250 gr kastanjechampignons LE miel olijfolie gi extra nodig: aluminiumfolie, ( t bakplaat, bakpapier, rasp ig Per Stuk 1. Verwarm de oven voor op 225 °C. Prik met een vork gaatjes in de knol- N selderij en verpak in aluminiumfolie. a LE Pof in circa 1 uur gaar in de oven. Hij is gear als je er makkelik een prikker in kan steken. 2. Rasp de groene schil van de limoen en pers de helft van de vrucht uit. Snijd de rest in kwarten. Snijd de jalapefo- Geroosterde Chinese kool met pittige dressing peper fijn. Snijd de spitskool heel fijn. [vegetarisch glutenvrij} Meng rasp en sap van de limoen, hoofdgerecht - 4 pers. - 25 min. (+ 15 - 20 min. oventijd) jalapeñopeper, 1 el vocht van de jalapeñopeper, 3 el crème fraîche, wat 750 gr kruimige aardappelen Breng op smaak met peper en zout. zout en 1 el crispy chickenmix door de 1400 gr pompoenblokjes 2. Snijd ondertussen de Chinese kool in de spitskool. 50 gr boter lengte in 4 parten, maar laat de stronk eraan 3. Snijd de kabeljauw in blokjes van m1 Chinese kool zodat de kool niet uit elkaar valt. Leg op een 2 cm en meng met de crispy chicken- m3 el olijfolie met bakpapier beklede bakplaat en bespren- mix. Schuif de laatste 15 minuten bij de Ei rode peper kel met de olijfolie, peper en zout. Rooster knolselderij in de oven. m2 cm gemberwortel in 15-20 minuten goudbruin en gaar in de 4. Snijd de champignons in kwarten. m1 limoen oven. Verhit de olijfolie in een koekenpan en m2 el sojasaus 3. Snijd ondertussen voor de pittige dres- bak de champignons in 5 minuten m2 el gembersiroop sing de peper fijn. Schil en rasp de gember. goudbruin. Breng op smaak met peper en zout. 3 takjes munt Rasp de groene schil van de limoen en pers m4 el seroendeng de vrucht uit. Meng de rode peper, gember, 5. Neem de knolselderij en kabeljauw mextra not akplaat, bakpapier, rasp en sap van de limoen, sojasaus en uit de oven. Snijd de knolselderij in pureestamper, rasp gembersiroop tot een dressing. Snijd de 12-16 dunne plakken en beleg achter muntblaadjes in reepjes. eenvolgens met de spitskoolsalade, 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de 4. Verdeel de pompoen-aardappelpuree over kabeljauw en champignons. Garneer aardappelen en snijd in gelijke stukken. Kook een schaal en leg er een part geroosterde met koriander en serveer met limoen- in water met zout in 20 minuten gaar. Voeg na kool op. Besprenkel met de dressing en gar- partjes, de rest van de crème fraîche en 10 minuten de pompoenblokjes toe. Giet af neer met de seroendeng en munt. extra jalapeñopeper. en vang 1 kopje kookvocht op. Stamp met de BEVAT PP. 1962 KJ/469 KCAL, 22 G VET WAARVAN 11 G VER. BEVAT PP. 1475 KJ/353 KCAL, 16 G VET WAARVAN 7 G DIGD, 54 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 13 G SUIKERS, 8G VERZADIGD, 23 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 3 G SUI- boter tot een smeuïge puree. Voeg eventueel EIWIT, 1 G ZOUT EN 12 G VOEDINGSVEZEL KERS, 23 G EIWIT, 3 G ZOUT EN 14 G VOEDINGSVEZEL wat kookvocht toe als de puree te droog is. WIJNTIP Codici Bombino WIJNTIP Bree Riesling 16 k
Dirk - Folder van 24.01.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 16