Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 104
Hier is pagina 104 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
WAT HEB je
U
Ronde cake met melkchocolade
ALLEMAAL
gebak - 25 min. 1 uur oventijd)
12 pers.
NoDiG?
4 eieren
SM
200 g suiker
4 eieren. S
&
Seien Er Eese
160 groomboter
Heut mn
200 g bloem
1el melk
©
1biologische citroen
x
Il
ineN
1reep Milka melkchocolade
N
/
(er
Daim (100 g)
{
& mixer
springvorm (5 24 cm)
bakkwastje
Ver
zeef
Smelt boter
rasp,
aan berkjs am m
en de
satéprikker
j hu
bakpapier
bes
enteren Ees Eeen
[
de blotm
N
1 Verwarm de oven voortot 170 °C. Doe de eieren,
Rasp
suikeren een mespunt zout ineen beslagkom en
Me
=
klop metde mixer in 5-6 min. toteen lichtgele crème.
4
\ de
dtroun
SN,
2 Smelt intussen de boter ineen steelpan op laag vuur.
& spatel
Zethet vuuruitals de boterhalfgesmoltenis. Derest
de melk, em
smelt dan vanzelf. Vet de springvorm met een kwastje
boter deer
in met wat gesmolten boter. 3 Zeef de bloem boven
de eiercrème en spatel er rustig door terwijl je er de
het beslag CE
en
gesmolten boter en daarna de melk bij schenkt. Rasp.
sim
de gele schil van de citroen boven het beslagen
Spramapvarm
Tik
meng erdoor. 4 Schep het beslag inde springvorm
gite
en bak de cake 30 min. in de voorverwarmde
N
Tak
oven. Test met een satéprikker of de cake gaar is. Als
zunne uses
deze schoon uitde cake komt, is de cake gaar. 5 Neem
30 muulem
de cake uit de oven en legeerst het bakpapieren
vn oven
daarna de chocoladereep inde plastic verpakking erop,
zodat de chocolade in de verpakking smelt. Verwijder
Te
de springvorm alsde chocolade zacht is. Knip een
puntje van de verpakking en besprenkel de cake met
de chocolade.
[>
voedingswaarde p.p. 293 kcal, vet 15 g, waarvan
verzadigd 9 g, koolhydraten 34 g, waarvan
ki
suikers 22 g, vezels 1g, eiwit 5 g, zout 0,2g
JE
B
Wat kook jij het liefst?
venete annen REESE
IK GEEF DIT GERECHT
Mail je recept, je naam en je leeftijd naar [email protected]
A
A
A
0.v..'Keukenhelden' en wie weet kom je dan ook een keer in
deze rubriek te staan!
WY
M
757% STERREN
104 JUMBO
4
See