Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 104




Hier is pagina 104 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

WAT HEB je

U

Ronde cake met melkchocolade

ALLEMAAL

gebak - 25 min. 1 uur oventijd)

12 pers.

NoDiG?

4 eieren

SM

200 g suiker

4 eieren. S

&

Seien Er Eese

160 groomboter

Heut mn

200 g bloem

1el melk

©

1biologische citroen

x

Il

ineN

1reep Milka melkchocolade

N

/

(er

Daim (100 g)

{

& mixer

springvorm (5 24 cm)

bakkwastje

Ver

zeef

Smelt boter

rasp,

aan berkjs am m

en de

satéprikker

j hu

bakpapier

bes

enteren Ees Eeen

[

de blotm

N

1 Verwarm de oven voortot 170 °C. Doe de eieren,

Rasp

suikeren een mespunt zout ineen beslagkom en

Me

=

klop metde mixer in 5-6 min. toteen lichtgele crème.

4

\ de

dtroun

SN,

2 Smelt intussen de boter ineen steelpan op laag vuur.

& spatel

Zethet vuuruitals de boterhalfgesmoltenis. Derest

de melk, em

smelt dan vanzelf. Vet de springvorm met een kwastje

boter deer

in met wat gesmolten boter. 3 Zeef de bloem boven

de eiercrème en spatel er rustig door terwijl je er de

het beslag CE

en

gesmolten boter en daarna de melk bij schenkt. Rasp.

sim

de gele schil van de citroen boven het beslagen

Spramapvarm

Tik

meng erdoor. 4 Schep het beslag inde springvorm

gite

en bak de cake 30 min. in de voorverwarmde

N

Tak

oven. Test met een satéprikker of de cake gaar is. Als

zunne uses

deze schoon uitde cake komt, is de cake gaar. 5 Neem

30 muulem

de cake uit de oven en legeerst het bakpapieren

vn oven

daarna de chocoladereep inde plastic verpakking erop,

zodat de chocolade in de verpakking smelt. Verwijder

Te

de springvorm alsde chocolade zacht is. Knip een

puntje van de verpakking en besprenkel de cake met

de chocolade.

[>

voedingswaarde p.p. 293 kcal, vet 15 g, waarvan

verzadigd 9 g, koolhydraten 34 g, waarvan

ki

suikers 22 g, vezels 1g, eiwit 5 g, zout 0,2g

JE

B

Wat kook jij het liefst?

venete annen REESE

IK GEEF DIT GERECHT

Mail je recept, je naam en je leeftijd naar [email protected]

A

A

A

0.v..'Keukenhelden' en wie weet kom je dan ook een keer in

deze rubriek te staan!

WY

M

757% STERREN

104 JUMBO

4

See