Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2.

z

À

ze

+ ) 2

#



}

ia

7

2

>S

ne

@o

zes

Wilde perzik-

yoghurtijsjes

nagerecht - 15 min. (+4 uur

wachten) - 4 pers.

ae

4 wilde perziken (400 g)



W

2tl poedersuiker

oe

100 ml volle yoghurt

Le

& staafmixer met maatbeker

4 ijslollyvormpjes (a 75 ml)

ge

1 Schilde perziken, halveer ze

il

en verwijder de pit. Snijd het

%

perzikvruchtvlees in stukjes.

2 Pureer in de maatbeker

de stukjes perzik met de

|

staafmixer helemaal glad.

2

Roerer de poedersuiker

4



door. 3 Schenker de yoghurt

1

Re

bij tot 300 ml. Meng de

EE

wi

perzikpuree niet helemaal

7

glad met de yoghurt, zodat

een marmereffect ontstaat.

ji}

Schenk het mengsel in de

?

ijslollyvormpjes. 4 Sluit de

Far

=

vormpjes en zet minstens

<

x

3

f

4 uurin de vriezer, tot de ijsjes

L

helemaal bevroren zijn.

1

A

voedingswaarde p.p.

“a,

57 kcal, vet 1 g, waarvan

En

verzadigd O g, koolhydraten

9 g, waarvan suikers 9 g,

vezels 2 g, eiwit 2g, zout Og

sE

|

et

Tip: verwarm vooreen

4

de

x

E

knapperig chocoladelaagje

|

Te

1zakje chocoglazuur (1009)

volgens de aanwijzingen op de

AD 1



verpakking. Leg de ijsjes op een

u

schaalen versier ze met het

glazuur. Laat de kinderen de

27

natte glazuur eventueelnogmet

ES

wat discodip bestrooien.

42

JUNIBD

mma,

Ji