Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DA
Pastasalade met tomaat
gr
hoofdgerecht - 20 min. - Apers.
(4
=
300 g fusilli (zak à 500 g)
3 tomaten
1bol mozzarella (125 g)
4
1 potje zwarte olijven zonder pit (220 g)
1bakje zongedroogde tomaten (130 g)
Den
za
1teentje knoflook
1
1tl gedroogde Italiaanse kruiden
ket
40 g rucola
et
1 bakje basilicum (15 g)
ek
5
50 g Parmezaanse kaas
te
HA
ni
“he
1 Kook de pasta beetgaar volgens de
aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een
NV
vergiet en spoel af met koud water. Verdeel
over een schaal. 2 Snijd intussen de tomaten en
mozzarella in blokjes. Laat de olijven uitlekken
ré
sy |
€
en halveer ze. Schenk de olie uit het bakje
va
!
tomaten in een kommetje, snijd de gedroogde
A
4)
tomaten in kleine stukjes en voeg toe aan de
1
19
u
2
olie. Snijd de knoflook fijn en meng samen
EN
nes
7
met de Italiaanse kruiden door de gedroogde
g
tomaatjes. 3 Meng de tomatenblokjes, het
!
tomatenmengsel, de mozzarella, olijven en
mes
rucola door de pasta en breng op smaak met
”,
az
peper en eventueel zout. Haal de blaadjes van
À
de takjes basilicum en scheur de grote blaadjes
bh
in stukken. Strooi ze over de pastasalade. Rasp
of schaaf er de Parmezaanse kaas over.
a
2
er.
voedingswaarde p.p. 528 kcal, vet 18 g,
waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten
Myrthe Lammers (21jaar) uit Nijmegen
rar
66 g, waarvan suikers 8 g, vezels 5 g,
7
‘Mijn tante Sonja is een goede en gezellige thuiskok.
eiwit 23 g, zout 2,3 g, groente 85 g
Toen ik klein was, bakten we lekkere dingen tijdens
de logeerweekenden. Nu staan we nog steeds
graag samen in de keuken. Eerst om te koken,
daarna lekker tafelen met een fles witte wijn
erbij. En we inspireren elkaar via social. Dan deel
ikeen bananenbrood dat ik op Pinterest zie. In
het studentenhuis waar ik sarnen met zes andere
meiden woon, eten we eens per week met elkaar.
544
EK
Ik probeer iets te maken wat iedereen lust, een
pastasalade is altijd goed. Lekker, simpel en je kunt
prima variëren met alle groente die je nog in huis hebt”
JUMBO 49