Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 49




Hier is pagina 49 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DA

Pastasalade met tomaat

gr

hoofdgerecht - 20 min. - Apers.

(4

=

300 g fusilli (zak à 500 g)

3 tomaten

1bol mozzarella (125 g)

4

1 potje zwarte olijven zonder pit (220 g)

1bakje zongedroogde tomaten (130 g)

Den

za

1teentje knoflook

1

1tl gedroogde Italiaanse kruiden

ket

40 g rucola

et

1 bakje basilicum (15 g)

ek

5

50 g Parmezaanse kaas

te

HA

ni

“he

1 Kook de pasta beetgaar volgens de

aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een

NV

vergiet en spoel af met koud water. Verdeel

over een schaal. 2 Snijd intussen de tomaten en

mozzarella in blokjes. Laat de olijven uitlekken



sy |



en halveer ze. Schenk de olie uit het bakje

va

!

tomaten in een kommetje, snijd de gedroogde

A

4)

tomaten in kleine stukjes en voeg toe aan de

1

19

u

2

olie. Snijd de knoflook fijn en meng samen

EN

nes

7

met de Italiaanse kruiden door de gedroogde

g

tomaatjes. 3 Meng de tomatenblokjes, het

!

tomatenmengsel, de mozzarella, olijven en

mes

rucola door de pasta en breng op smaak met

”,

az

peper en eventueel zout. Haal de blaadjes van

À

de takjes basilicum en scheur de grote blaadjes

bh

in stukken. Strooi ze over de pastasalade. Rasp

of schaaf er de Parmezaanse kaas over.

a

2

er.

voedingswaarde p.p. 528 kcal, vet 18 g,

waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten

Myrthe Lammers (21jaar) uit Nijmegen

rar

66 g, waarvan suikers 8 g, vezels 5 g,

7

‘Mijn tante Sonja is een goede en gezellige thuiskok.

eiwit 23 g, zout 2,3 g, groente 85 g

Toen ik klein was, bakten we lekkere dingen tijdens

de logeerweekenden. Nu staan we nog steeds

graag samen in de keuken. Eerst om te koken,

daarna lekker tafelen met een fles witte wijn

erbij. En we inspireren elkaar via social. Dan deel

ikeen bananenbrood dat ik op Pinterest zie. In

het studentenhuis waar ik sarnen met zes andere

meiden woon, eten we eens per week met elkaar.

544

EK

Ik probeer iets te maken wat iedereen lust, een

pastasalade is altijd goed. Lekker, simpel en je kunt

prima variëren met alle groente die je nog in huis hebt”

JUMBO 49