Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 97
Hier is pagina 97 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
& WEEKMENU
=
LÉ
—
EN WE SLUITEN AF
MET FRANKRIJK
Kr
Tosti met spiegelei en salade
F
hoofdgerecht - 15 min.
(+8 min. oventijd) - 4 pers.
{
Pa
me
%
w
N
9,
25 g roomboter
a
1zak gewassen spinazie (200 g)
175 g gruyère
rustiek speltvolkorenbrood
ee
[ j
jf
#4
(La Place)
By
100 g beenham
#
=
1zak salademix (300 g)
“
1komkommer
4
“
er
3 el honing-mosterddressing (La Place)
“|
4
2
4eieren
14
En
&zeef
bakplaat bekleed met bakpapier
EL
4
1 Verwarm de oven voor tot 200°C. Smelt
A
3
de helft van de boter in een koekenpan.
#
Voeg de spinazie toe, laat slinken, schep in
Er
1}
de zeef en laat uitlekken. 2 Rasp de kaas.
#
3
fr
Leg 4 sneetjes brood op de met bakpapier
beklede bakplaat. Verdeel er Yvan de
0
kaas over. Leg op elk sneetje brood een
plak ham en verdeel er de spinazie over.
=
Lan
Tor
Verdeel er de helft van de resterende kaas
over en dek af met de rest van het brood.
Bedek met de rest van de kaas en bak de
tosti's 7-8 min. in de voorverwarmde oven.
4
m;
3 Doe de salademix in een schaal. Halveer
de komkommer in de lengte en snijd de
2.
helften in schuine schijfjes. Meng door
7
N,
de salade en besprenkel met de dressing.
4 Verhit in de koekenpan de rest van de
1}
N
t
boter en bak 4 spiegeleieren. 5 Neem de
RE
x + TRI
tosti's uit de oven en leg op elke tosti een
ar
spiegelei. Serveer de salade er apart bij.
#:
us
Re
voedingswaarde p.p. 666 kcal, vet 36 g,
er
waarvan verzadigd 16 g, koolhydraten
98
nt :
41 g, waarvan suikers 8 g, vezels 13 g,
|:
eiwit 38 g, zout 2,3 g, groente 163 g
à
AF
MBO,
=
2
e