Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 48




Hier is pagina 48 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ben

L'

nn.

ed

à

L

n

D

4 ie

a

«

A

>

à

À

ee

4

N.

Pastasalade met gegrilde

C4

0

nectarine en kip

a

EE

4

hoofdgerecht «15 min. 4 pers.

Em

300 gfarfalle (pasta)

1zak gebroken sperziebonen (500 g)

=

A el

3nectarines

tri

|

E

1schaal Nieuwe Standaard Kip

2

a

'

4

A

warmgerookte kipfiletreepjes (120 g)

r

|

1bakje selleriesalade (250 g)

ke

a

100 g gezouten cashewnoten

és

& grillpan

BAT

4.

x

5

\

ren

1Breng een grote pan ruim water aan de kook

e

%

ed

j

en kook daarin de pasta in 10 min. beetgaar.

A

4

4

Voeg nadat de pasta 3 min. gekookt heeft de

Br

gebroken sperziebonen toe en kook mee. Giet

=

Den

/

de pasta met bonen af in een vergiet en spoel af

2

onder de koude kraan. Verdeel over een schaal

A

LE



ww

N

2 Halveer intussen de nectarines, verwijder de

Ten

Pi

pit en snijd het vruchtvlees in partjes. Gril de

wr

partjes 6 min in de grillpan. Keer halverwege.

Pi

he

3 Meng de selleriesalade, kipreepjes en % van

Li

de nectarinepartjes door de pasta met bonen.

Hak de cashewnoten grof en meng de helft

u

im

door de salade. 4 Verdeel de rest van de noten

ef

|

en partjes nectarine over de salade en serveer.

ad

ke

voedingswaarde p.p. 579 kcal, vet 19 g,

waarvan verzadigd 3 g,

Sonja Rothuis (57 jaar) uit Doetinchem

os

MAY

koolhydraten 73 g, waarvan

“Toen Myrthe als klein meisje bij mij logeerde,

suikers 13 g, vezels 8 g, eiwit 25 g,

bakten we graag samen koekjes. En die gedeelde

zout 1,3 g, groente 125 g

bak- en kookliefde is gebleven. Dan stuurt ze

me een fotootje via social media; ‘Lekker recept

Tip: je kunt de nectarinepartjes

Son, moet je ook eens maken. Ik heb een

ook rauw door de salade

27:

eetclubje met vrienden, elke maand eten we

mengen, maar als je nectarines

samen. Als ik aan de beurt ben, kies ik graag voor

Kd

nog niet helemaal rijp zijn, is

Eed

4

een pastasalade. Je maakt het en als iedereen er

grillen een goede manier om ze

is, zet je het zo op tafel. Kun je lekker bijkletsen in

N

zoeter en zachter te maken.

plaats van in de keuken te staan. Het is simpel, maar

de smaken zijn super op elkaar afgestemd.

48 JUMBO