Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
K-"
per
A
si
AR
R
5
Be
rn
2
7 ;
Ë
à
Ì
FE
L
/
A
:
#1
h
FA
5
24
e
pe
is
ig
Er
"N
a
4
‚
ii,
PS 4
fi
2
f
d
VA
kt ®
Be 4
u
0
aes
vitre
5
A
a
zi
(à
=
Omgekeerde nectarinecake met bitterkoekjes”
gebak - 15 min. (+50 mind! uur oventijd) - 10 pers.
!
3nectarines
era) de oven voor tot 160 °C. Leg op de
beslagopdé néctarines en strijk glad. 5 Bak de
160 g zachte roomboter,
bod&m van de springvorm een vel bakpapieren
cake in de voorverwarmde oven in 50 min. tot
150 g bitterkoekjes
knip bij, Sluit de vorm. Vet de ring in met 10 g
1uur gaar, tot een satéprikker schoon uitde
1 pak fijne cakemix
boter. 2 Halveer de nectarines, verwijderde
cake komt. 6 Laat de cake 15 min. afkoelen in
4 eieren
pitef snijd de helften nogmaalssdoor. Legide
de vorm. Verwijder de rand van de springvorm
50 ml melk
partjes nectarine in een cirkel in de vorm. Leg.in
en keer de cake op een platte schaal met de
1citroen
het midden bitterkoekje. 3 Klop met de mixer
nectarines aan de bovenzijde. Laat de cake
1el poedersuiker
de resterende boter romig. Voeg de cakemix,
afkoelen tot kamertemperatuur, bestrooimet de
& springvorm (2 24 em)
eieren en melk toe en klop op lage snelheid
poedersuiker en snijd in 10 punten.
bakpapier
tot een glad beslag. Klop het beslag op hoge
mixer
snelheid in nog 2 min. luchtig. 4 Verkruimel
voedingswaarde p.p. 372 kcal, vet 18 g, waarvan
rasp
de rest van de bitterkoekjes grof. Rasp de gele
verzadigd 7 g, koolhydraten 46 g, waarvan
satéprikker
schil van de citroen. Schep de bitterkoekjes
suikers 30 g, vezels 1 g, eiwit 69, zout 0,6 g
en citroenrasp door het beslag. Schep het
JUB 0
41