Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

K-"

per

A

si

AR

R

5

Be

rn

2

7 ;

Ë

à

Ì

FE

L

/

A

:

#1

h

FA

5

24

e

pe

is

ig

Er

"N

a

4



ii,

PS 4

fi

2

f

d

VA

kt ®

Be 4

u

0

aes

vitre

5

A

a

zi



=

Omgekeerde nectarinecake met bitterkoekjes”

gebak - 15 min. (+50 mind! uur oventijd) - 10 pers.

!

3nectarines

era) de oven voor tot 160 °C. Leg op de

beslagopdé néctarines en strijk glad. 5 Bak de

160 g zachte roomboter,

bod&m van de springvorm een vel bakpapieren

cake in de voorverwarmde oven in 50 min. tot

150 g bitterkoekjes

knip bij, Sluit de vorm. Vet de ring in met 10 g

1uur gaar, tot een satéprikker schoon uitde

1 pak fijne cakemix

boter. 2 Halveer de nectarines, verwijderde

cake komt. 6 Laat de cake 15 min. afkoelen in

4 eieren

pitef snijd de helften nogmaalssdoor. Legide

de vorm. Verwijder de rand van de springvorm

50 ml melk

partjes nectarine in een cirkel in de vorm. Leg.in

en keer de cake op een platte schaal met de

1citroen

het midden bitterkoekje. 3 Klop met de mixer

nectarines aan de bovenzijde. Laat de cake

1el poedersuiker

de resterende boter romig. Voeg de cakemix,

afkoelen tot kamertemperatuur, bestrooimet de

& springvorm (2 24 em)

eieren en melk toe en klop op lage snelheid

poedersuiker en snijd in 10 punten.

bakpapier

tot een glad beslag. Klop het beslag op hoge

mixer

snelheid in nog 2 min. luchtig. 4 Verkruimel

voedingswaarde p.p. 372 kcal, vet 18 g, waarvan

rasp

de rest van de bitterkoekjes grof. Rasp de gele

verzadigd 7 g, koolhydraten 46 g, waarvan

satéprikker

schil van de citroen. Schep de bitterkoekjes

suikers 30 g, vezels 1 g, eiwit 69, zout 0,6 g

en citroenrasp door het beslag. Schep het

JUB 0

41