Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 88




Hier is pagina 88 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PA / Rd

ir

ig

+



1

ERA LIU

za

ma ie

7

ef

mn

As

g

IE

Onl

Du

«

AC

LE

N:

en

VE

A

u

u

"4

et B he

Ls

Ë

zi

Ps

ui

‘À

À

/

ä

}

a

\n

Te

A

rr

PA

ie

>

Vegan fajita's

hoofdgerecht - 20 min. - 4 pers.

1zakje Santa Maria fajita seasoning mix

1 Verwarm de oven voor tot

schep het vruchtvlees uit de schil

1% gele paprika

190 °C. Snijd de paprika in repen.

Prak samen met de guacamole mix

1courgette

Halveer de courgette in de lengte

fijn. 4 Verwarm de tortilla's volgens

1rode ui

en snijd de helften in plakjes

de aanwijzingen op de verpakking.

1el olijfolie

van een % cm. Snijd de ui in

Doe de geroosterde groenten in

een schaal. Serveer de tortilla's,

1blik kikkererwten (410 g)

halve ringen. Doe de gesneden

100 g pecannoten

groenten in een kom en meng

groenten, guacamole, salsa en

2 avocado’s

erde olie en fajita seasoning mix

romainesla in aparte kommen en

1zakje Santa Maria dip mix guacamole (15 g)

door. Doe in de braadslede en bak

schalen. Laat iedereen aan tafel

1 pak Santa Maria soft medium tortilla

15 min. in de voorverwarmde oven.

zijn eigen fajita's samenstellen.

(8 stuks)

2 Doe intussen de kikkererwten in

1 pot Santa Maria chunky wrap salsa mild

de zeef, spoel af en laat uitlekken.

voedingswaarde p.p. 727 kcal,

(230 g)

Voeg na 10 min. oventijd de kikker-

vet 41 g, waarvan verzadigd 5 g,

1 zak romainesla (200 g)

erwten en pecannoten toe aan de

koolhydraten 65 g, waarvan

&1 braadslede (25 x 35 cm)

groenten in de oven en rooster

suikers 12g, vezels 13 g, eiwit 18 g,

zeef

5 min. mee. 3 Halveer de avocado’s

zout 2,4 g, groente 219 g

inde lengte, verwijder de pit en

88 JUMBO