Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 95




Hier is pagina 95 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Il

OM DAARNA

1

Ill)

nn.

Ih

DOOR TE GAAN

B

Mi

NAAR BELLA

In Italiënoemen

4

Mi

l

N

IM

ITALIA

ze dit gerecht

melanzane alla

parmigiana

di

N

44

cd

#2

“in

{

à.

be

#

HL

ve.

PU

2

Aubergine lasagne

3

hoofdgerecht - 25 min.

dn

ke

a

(+30 min. oventijd) - A pers. ®

Li

\

3 aubergines

A

Mes

3% el olijfolie

CE

qui

Pe

P}

I

2teentjes knoflook

La

1blikje tomatenpuree (70 g)

2 blikken gepelde tomaten (à 400 g) |

2 bollen mozzarella

l

100 g Parmezaanse kaas

JW

1bakje basilicum (15 g)

Alt) D

LS

68

& bakplaat bekleed met bakpapier

€ ef

rasp

jn

ovenschaal 20 x 30 cm

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Snijd de aubergines in de

smaak met peper. 4 Vet de ovenschaal in met een %el olijfolie.

Verdeel / van de tomatensaus over de ovenschaal. Verdeel er

lengte in plakken van een /%cm en leg op de met bakpapier

beklede bakplaat. Besprenkel met 2el olie. Rooster de

achtereenvolgens /% van de aubergine en /van de mozzarella

aubergineplakken 20 min. in de voorverwarmde oven.

over. Bestrooi met A4van de Parmezaanse kaas. Maak zo nog 2

2 Snipper intussen de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit

lagen. Eindig met een laag tomatensaus en Parmezaanse kaas.

1elolie in een hapjespan en fruit de ui met de knoflook.

5 Bak de lasagne in 25-30 min. goudbruin in de oven. Garneer

Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 min. mee. Voeg de

met de rest van de basilicumblaadjes

gepelde tomaten toe en laat 10 min. stoven zonder deksel.

3 Giet de mozzarella af en scheur of snijd in stukjes. Rasp de

voedingswaarde p.p. 433 kcal, vet 27 g, waarvan

Parmezaanse kaas. Houd een paar blaadjes basilicum apart

verzadigd 13 g, koolhydraten 18 g, waarvan suikers 16 g,

ter garnering, snijd de rest fijn en roer door de saus. Breng op

vezels 7 g, eiwit 26 g, zout 1,8 g, groente 188 g

JUMBO 95