Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 111
Hier is pagina 111 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
rn
BE
“+
LL
N
€
Lu
Pr -
re
u
à”
LS
wrd
+
)
Be
ee
©
Griekse yoghurttaart met passievrucht
Gevulde citroen met sorbetijs
gebak - 30 min. (+4 uur wachten) - 8 pers
nagerecht - 10 min. - 4 pers.
100 groomboter
3 Week intussen in koud water de
4 citroenen
175 g haverkoekjes
blaadjes gelatine 5 min. Pers de citroen
1 beker citroensorbetijs
4 blaadjes gelatine
uit. Verwarm in een steelpan al roerend
(à 500 mi)
1citroen
de suiker met het citroensap. Knijp de
1takje basilicum (bakje à 15 g)
125 g suiker
blaadjes gelatine uit en los ze al roerend
1beker verse slagroom (250 ml)
op in de citroensiroop. 4 Klop met de
1 Snijd elke citroen op % door,
600 g Griekse yoghurt
mixer de slagroom stijf. Doe de yoghurt
bewaar de kapjes. Schep met een
6 passievruchten
in een schaal. Roer er de citroensiroop
lepel zo veel mogelijk vruchtvlees
& staafmixer met hakmolen
door. Spatel er de slagroom door.
uit de grootste delen van de citroen.
bakpapier
Schenk het mengsel op de koekbodem.
Spoel ze af met koud water en laat
springvorm (@ 24 cm)
5 Halveer de passievruchten en schep
uitlekken. 2 Snijd een dun plakje van
mixer
de pulp op de taart. Verdeel er met een
de onderkant van de citroenhelften,
lepel over, zodat een marmereffect
zodat ze stevig staan. Vul de
1 Smelt in een steelpan de boter. Maal
ontstaat. 6 Zet de taart minimaal 4 uur
citroenhelften met het sorbetijs.
intussen in 2 porties in de hakmolen van
in de koelkast. Verwijder voor het
3 Garneer de gevulde citroenen met
de staafmixer de koekjes fijn. Schep het
serveren de rand van de vorm en de
een paar (kleine) basilicumblaadjes.
koekkruim door de gesmolten boter.
reep bakpapier.
Zet de kapjes weer op de citroenen.
2 Knip eerst een reep van het bakpapier
voor de rand van de vorm. Leg de rest
voedingswaarde p.p. 457 kcal, vet 33 g,
voedingswaarde p.p. 156 kcal,
van het papier op de bodem van de
waarvan verzadigd 20 g, koolhydraten
vet O g, waarvan verzadigd Og,
springvorm, knip bij en sluit de vorm.
34 g, waarvan suikers 26 g, vezels 2 g,
koolhydraten 39 g, waarvan suikers
Zet de reep bakpapier tegen de rand
eiwit 5 g, zout 0,3 g
38 g, vezels O g, eiwit Og, zout Og
van de vorm. Schep het koekmengsel
op de bodem en duw aan met de bolle
Tip: schep voor een extra frisse taart ook
Variatietip: vul de citroenen met
kant van een lepel. Duw daarbij ook
de rasp van de citroen door de yoghurt. Boen
frambozensorbetijs en garneer met
wat koekkruim tegen de randen, zodat
dan eerst de citroen schoon.
verse frambozen en basilicum.
een opstaande rand ontstaat. Zet de
koekbodem 15 min. in de koelkast.
JUMBO
111