Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PN

+

Pie à

+

uf

>

ne

u

ns

VAS

Es

4

{

4

|

Ei

«

EN

#

| À

=.

ER

EC

Noedelsalade met

Tomatenboter

Witlofsalade met blauwe bessen

sesam-sojadressing

100 g gezouten boter

bijgerecht - 10 min. - 4 pers.

*

bijgerecht - IO min. - 4 pers

50 gtomatentapenade

500 g witlof

250 g eiermie

+

1granny smith appel

2el pindakaas

1tl sambal oelek

4el yogonaise

2 el sojasaus 41% minder zout

1el biologische appelciderazijn

(flesje à 150 ml)

©

60 g walnoten

1el honing

Kerrie-gemberboter

125 g blauwe bessen

2 el sesamolie

100 g gezouten boter

1 bakje koriander (15 g)

+

1 Halveer de struikjes witlof in de lengte

1 bosje radijs

2tl kerriepoeder

en snijd de harde kern eruit. Snijd het

1zakje worteljulienne (150 g)

+

witlof in reepjes en doe in een kom.

& zeef

1tl gehakte gember

Snijd de ongeschilde appel in kwarten,

verwijder het klokhuis en snijd de

1 Bereid de mie volgens de

©

kwarten in dunne partjes. 2 Meng de

aanwijzingen op de verpakking.

yogonaise met de azijn en schep door

Limoen-houmousdip

Giet af in de zeef en spoel af met

200 g bakje houmous naturel

het witlof. Verdeel er de appel, walnoten

koud water. Laat uitlekken en doe

+

en blauwe bessen over. Schep een keer

in een ruime schaal. 2 Klop intussen

1 bakje fijngesneden

door en serveer.

platte peterselie

de pindakaas, sojasaus, honing,

sesamolie en 3 el water met een

+

voedingswaarde p.p. 202 kcal, vet14g,

garde tot een dressing. Meng door de

rasp van 1 limoen

waarvan verzadigd 1 g, koolhydraten 13 g,

lauwwarme noedels. 3 Snijd intussen

+

waarvan suikers 11 g, vezels 4 g, eiwit 4g,

de koriander grof. Maak de radijsjes

1el limoensap

zout 0,3 g, groente 113 g

schoon en snijd in plakjes. Meng de

koriander, radijs en worteljulienne

door de noedels en serveer.

voedingswaarde p.p. 129 kcal,

SAMEN KOKEN EN DAARNA

vet 9 g, waarvan verzadigd 2 g,

koolhydraten 8 g, waarvan

MET Z'N ALLEN ETEN, DAT IS

suikers 6 g, vezels 2 g, eiwit 3 g,

TOCH WEL ECHT EEN FEESTJE

zout 0,8 g, groente 75 g

16

JUMBO