Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PN
+
Pie à
+
uf
>
ne
u
ns
VAS
Es
4
{
4
|
Ei
«
EN
#
| À
=.
ER
EC
Noedelsalade met
Tomatenboter
Witlofsalade met blauwe bessen
sesam-sojadressing
100 g gezouten boter
bijgerecht - 10 min. - 4 pers.
*
bijgerecht - IO min. - 4 pers
50 gtomatentapenade
500 g witlof
250 g eiermie
+
1granny smith appel
2el pindakaas
1tl sambal oelek
4el yogonaise
2 el sojasaus 41% minder zout
1el biologische appelciderazijn
(flesje à 150 ml)
©
60 g walnoten
1el honing
Kerrie-gemberboter
125 g blauwe bessen
2 el sesamolie
100 g gezouten boter
1 bakje koriander (15 g)
+
1 Halveer de struikjes witlof in de lengte
1 bosje radijs
2tl kerriepoeder
en snijd de harde kern eruit. Snijd het
1zakje worteljulienne (150 g)
+
witlof in reepjes en doe in een kom.
& zeef
1tl gehakte gember
Snijd de ongeschilde appel in kwarten,
verwijder het klokhuis en snijd de
1 Bereid de mie volgens de
©
kwarten in dunne partjes. 2 Meng de
aanwijzingen op de verpakking.
yogonaise met de azijn en schep door
Limoen-houmousdip
Giet af in de zeef en spoel af met
200 g bakje houmous naturel
het witlof. Verdeel er de appel, walnoten
koud water. Laat uitlekken en doe
+
en blauwe bessen over. Schep een keer
in een ruime schaal. 2 Klop intussen
1 bakje fijngesneden
door en serveer.
platte peterselie
de pindakaas, sojasaus, honing,
sesamolie en 3 el water met een
+
voedingswaarde p.p. 202 kcal, vet14g,
garde tot een dressing. Meng door de
rasp van 1 limoen
waarvan verzadigd 1 g, koolhydraten 13 g,
lauwwarme noedels. 3 Snijd intussen
+
waarvan suikers 11 g, vezels 4 g, eiwit 4g,
de koriander grof. Maak de radijsjes
1el limoensap
zout 0,3 g, groente 113 g
schoon en snijd in plakjes. Meng de
koriander, radijs en worteljulienne
door de noedels en serveer.
voedingswaarde p.p. 129 kcal,
SAMEN KOKEN EN DAARNA
vet 9 g, waarvan verzadigd 2 g,
koolhydraten 8 g, waarvan
MET Z'N ALLEN ETEN, DAT IS
suikers 6 g, vezels 2 g, eiwit 3 g,
TOCH WEL ECHT EEN FEESTJE
zout 0,8 g, groente 75 g
16
JUMBO