Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 93




Hier is pagina 93 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

R

TA

Fa,

En,

Kd

Li

4

WEEKMENU

%

De

en

a

1

LW

©

|

Minitortillas met bloemkoolrijst

6

hoofgerecht « 19 min. (+ 6 min. oventijd)

u

Apers.

js

1 schaal bloemkoolrijst (400 g)

1rode peper

— 1470

1komkommer

Je

f

2 bosuitjes

1limoen

&

hs

LE

pr”

1mango

1 pak mini-tortilla volkoren (12 stuks)

À

À

2 el zonnebloemolie

Fa

ge 5

2 avocado’s

de

#

&zeef

1

>

staafmixer met hoge maatbeker

N

x

re

rasp

WM

% -

2 bakplaten of 1 bakplaat en

eh

+!

a

|

Pen

= ooster

=

zaten)

en

I;

ml

EN

3

:

3

AN

FA

4

Fr

1,



|

Fl

2

WE

41

&

3,

hd

En

ne

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Breng 1 L water aan

de 2 bakplaten (of 1 Pre en Îrooster) en bestrijk met de

de kook. Doe de bloemkoolrijst in de zeef, schenk er het

olie. Prik met een vork gaatjes in de tortilla's (anders bollen

kokende water over en laat uitlekken. 2 Halveer de rode

ze op in de oven). Bak de tortilla's in 5 min. knapperig in de

peper, verwijder de zaadlijsten, snijd fijn en doe in een ruime

voorverwarmde oven. 6 Halveer intussen de avocado’s,

kom. Snijd de komkommer in kleine blokjes en voeg toe.

verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit

Snijd de bosuitjes in ringetjes en voeg toe. Boen de limoen

de schil. Snijd de avocado’s in de lengte in dunne schijfjes.

schoon en rasp er de groene schil over. 3 Schilde mango

7 Verdeel de krokante tortilla's over 4 borden. Verdeel

en snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd 1 helft in kleine

steeds een halve avocado over 3 tortilla's en schep op elke

blokjes en voeg toe aan de kom. Snijd de andere helft in

tortilla een flinke lepel salade. Serveer er de rest van de

grove stukken en doe in de hoge maatbeker. Halveer de

salade apart bij.

limoen en pers uit boven de hoge beker. Voeg 3 el water

toe en pureer met de staafmixer tot een dressing. 4 Schep

voedingswaarde p.p. 470 kcal, vet 24 g, waarvan

de bloemkoolrijst met de dressing door de rode peper,

verzadigd 3 g, koolhydraten 46 g, waarvan suikers 16 g,

komkornmer, bosuien mango. 5 Verdeel de tortilla's over

vezels 13 g, eiwit 11 g, zout 0,8 g, groente 225 g

JUMBO 93