Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 93
Hier is pagina 93 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
R
TA
Fa,
En,
Kd
Li
4
WEEKMENU
%
De
en
a
1
LW
©
|
Minitortillas met bloemkoolrijst
6
hoofgerecht « 19 min. (+ 6 min. oventijd)
u
Apers.
js
1 schaal bloemkoolrijst (400 g)
1rode peper
— 1470
1komkommer
Je
f
2 bosuitjes
1limoen
&
hs
LE
pr”
1mango
1 pak mini-tortilla volkoren (12 stuks)
À
À
2 el zonnebloemolie
Fa
ge 5
2 avocado’s
de
#
&zeef
1
>
staafmixer met hoge maatbeker
N
x
re
rasp
WM
% -
2 bakplaten of 1 bakplaat en
eh
+!
a
|
Pen
= ooster
=
zaten)
en
I;
ml
EN
3
:
3
AN
FA
4
Fr
1,
“
|
Fl
2
WE
41
&
3,
hd
En
ne
1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Breng 1 L water aan
de 2 bakplaten (of 1 Pre en Îrooster) en bestrijk met de
de kook. Doe de bloemkoolrijst in de zeef, schenk er het
olie. Prik met een vork gaatjes in de tortilla's (anders bollen
kokende water over en laat uitlekken. 2 Halveer de rode
ze op in de oven). Bak de tortilla's in 5 min. knapperig in de
peper, verwijder de zaadlijsten, snijd fijn en doe in een ruime
voorverwarmde oven. 6 Halveer intussen de avocado’s,
kom. Snijd de komkommer in kleine blokjes en voeg toe.
verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit
Snijd de bosuitjes in ringetjes en voeg toe. Boen de limoen
de schil. Snijd de avocado’s in de lengte in dunne schijfjes.
schoon en rasp er de groene schil over. 3 Schilde mango
7 Verdeel de krokante tortilla's over 4 borden. Verdeel
en snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd 1 helft in kleine
steeds een halve avocado over 3 tortilla's en schep op elke
blokjes en voeg toe aan de kom. Snijd de andere helft in
tortilla een flinke lepel salade. Serveer er de rest van de
grove stukken en doe in de hoge maatbeker. Halveer de
salade apart bij.
limoen en pers uit boven de hoge beker. Voeg 3 el water
toe en pureer met de staafmixer tot een dressing. 4 Schep
voedingswaarde p.p. 470 kcal, vet 24 g, waarvan
de bloemkoolrijst met de dressing door de rode peper,
verzadigd 3 g, koolhydraten 46 g, waarvan suikers 16 g,
komkornmer, bosuien mango. 5 Verdeel de tortilla's over
vezels 13 g, eiwit 11 g, zout 0,8 g, groente 225 g
JUMBO 93