Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 96
Hier is pagina 96 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
vll
dll
TE
IV
I
II
Jet
u
x
sl gl
(N
in
NA
‚A Roer derijst niet meer door na
is
slt
toevoegen van de garnalen.
Paella met kip en garnalen
WA
je
j
1
4
if
Zo ontstaat een socarrat,
hoofdgerecht « 25 min. : 4 pers.
IA
ail
F
salle
|
fi
A
fl
fi
if
b
een korstje op de bodem. Een
Nl
All
tl
}
heuse delicatesse.
2 teentjes knoflook
N
Al
ZZ
ei
2el olijfolie
À
1zak paprikamix (3 stuks)
FT
'
1 blikje tomatenpuree (70 g)
N
Ir
1schaal scharrelkipdijfilet (320 9)
300 grisottorijst arborio
4
>
1kippenbouillonblokje
1bakje dille (15.9)
FA
CT |
STE
++
1zak knoflook garnalen (300 g,
«>
uit de diepvries) ontdooid
34
Erf
In
Emi
LS
el.
Ee
5
LE
AP
À /
ES
En
I
x
1.
ug
ji
ZS
4
DE
3
PA
3
AA
PE
u
N
Li
Fo
Fi .
DAN GENIETEN
er
WE VAN VIVA
RT
ESPANA
54
ke
il
We
ER
À
3 Hak de dille fijn. Schep na 10 min. % van de dille door
1 Snijd de knoflook fijn. Verhit 2 el olie in een ruime é
hapjespan. Fruit de knoflook. Verwijder de steelaanzet
de rijst, verdeel de garnalen over de paella en stoof gaar.
en zaadlijsten van de paprika's en snijd het vruchtvlees,
Roer de rijst niet meer door. 4 Garneer met de rest van de
in blokjes. Voeg de paprika en tomatenpuree toe en bak
dille en serveer inde pan
mee. 2 Snijd de kip in blokjes, voeg toe en bak 3 min. mee:
Voeg de rijst toe en bak 1 min. mee. Schenk er 900 ml
voedingswaarde p.p. 590 kcal, vet 22 g, waarvan
water bij en verkruimel er het bouillonblokje boven.
verzadigd 7 g, koolhydraten 68 g, waarvan suikers 8 g,
Breng aan de kook en gaar op laag vuur in 20 min.
vezels 4 g, eiwit 28 g, zout 2,2 g, groente 113 g
96 JUMBO