Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 96




Hier is pagina 96 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

vll

dll

TE

IV

I

II

Jet

u

x

sl gl

(N

in

NA

‚A Roer derijst niet meer door na

is

slt

toevoegen van de garnalen.

Paella met kip en garnalen

WA

je

j

1

4

if

Zo ontstaat een socarrat,

hoofdgerecht « 25 min. : 4 pers.

IA

ail

F

salle

|

fi

A

fl

fi

if

b

een korstje op de bodem. Een

Nl

All

tl

}

heuse delicatesse.

2 teentjes knoflook

N

Al

ZZ

ei

2el olijfolie

À

1zak paprikamix (3 stuks)

FT

'

1 blikje tomatenpuree (70 g)

N

Ir

1schaal scharrelkipdijfilet (320 9)

300 grisottorijst arborio

4

>

1kippenbouillonblokje

1bakje dille (15.9)

FA

CT |

STE

++

1zak knoflook garnalen (300 g,

«>

uit de diepvries) ontdooid

34

Erf

In

Emi

LS

el.

Ee

5

LE

AP

À /

ES

En

I

x

1.

ug

ji

ZS

4

DE

3

PA

3

AA

PE

u

N

Li

Fo

Fi .

DAN GENIETEN

er

WE VAN VIVA

RT

ESPANA

54

ke

il

We

ER

À

3 Hak de dille fijn. Schep na 10 min. % van de dille door

1 Snijd de knoflook fijn. Verhit 2 el olie in een ruime é

hapjespan. Fruit de knoflook. Verwijder de steelaanzet

de rijst, verdeel de garnalen over de paella en stoof gaar.

en zaadlijsten van de paprika's en snijd het vruchtvlees,

Roer de rijst niet meer door. 4 Garneer met de rest van de

in blokjes. Voeg de paprika en tomatenpuree toe en bak

dille en serveer inde pan

mee. 2 Snijd de kip in blokjes, voeg toe en bak 3 min. mee:

Voeg de rijst toe en bak 1 min. mee. Schenk er 900 ml

voedingswaarde p.p. 590 kcal, vet 22 g, waarvan

water bij en verkruimel er het bouillonblokje boven.

verzadigd 7 g, koolhydraten 68 g, waarvan suikers 8 g,

Breng aan de kook en gaar op laag vuur in 20 min.

vezels 4 g, eiwit 28 g, zout 2,2 g, groente 113 g

96 JUMBO