Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Kijk voor verrassende recepten

op Jumbo.com/steenfruit

=

Done,

hande Of

er

at.

AN

LS

4

Á

nn

«

=

=

=

1

|

IN

ö

Le

Lan

Fu

*

>

x

te)

à

4

V

LA

2

\

Pi

WE

=

vr

(

Sn

A

JM

E

"+ VA

Ee

es

5.

®

Km

Spinaziesalade met kersen en geitenkaas

lunchgerecht - 15 min. - 4 pers.

AT

E

1 zak babyspinazie (100 g)

kersen. 2 Klop een dressing van de

Tip: vind jede smaak van rauwe uite

1kleine rode ui

wijnazijn, mosterd, olie en honing.

scherp? Marineer de uienringen dan eerst

150 g kersen

Voeg peper naar smaak toe. 3 Strooi

10 min. in azijn of leg ze in een zeef en

Tel wittewijnazijn

de uienringen over de spinazie

schenk er wat kokend water over.

1tl mosterd

Verkruimel er de geitenkaas over en

3 el olijfolie extra vierge

verdeel de kersen over de salade

ES =.

2 ti vloeibare honing

4 Besprenkel de salade met de honing-

| re

1plak zachte geitenkaas naturel

mosterddressing en bestrooi met de

>

(145 9)

amandelen.

Een mix van de druiven cinsault, syrah

2elongezouten amandelen

en grenache zorgt voor een kruidige,

& kersenontpitter

voedingswaarde p.p. 261 kcal, vet 21g,

krachtige en fruitige wijn. Lekker bij

waarvan verzadigd 7g, koolhydraten&g

zomerse salades of als aperitief.

1 Verdeel de spinazie over een schaal.

waarvan suikers 8 g, vezels 2g, eiwit 9 g,

L'Abbaye Saint Hilaire rosé

750 ml 6,99

Snijd de ui in halve ringen. Ontpit de

zout 0,4 g, groente 44g

JUB) 39