Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
©
Gazpacho met pittige perziktopping
voorgerecht - 20 min. (+ 1uur wachten) - 4 pers.
%komkommer
grof. Schilde per:
komkommer m
etde|
ode peperen
halveerde vruchten
1elolie. 4:
o in 4kleine
1sjalotje
verwijder de pi
epelde
1 perzik
tomaten in de blende: o
er. Voeg
glaasjes. Schep in elk gle
en beetje
Ie
1 blik gepelde tomaten (400 g)
de stukjes komkommez
alo
gede
en
perziktopping. Serveer de rest er apart bij
1teentje knoflook
Ya perzik, de knoflook, Bomen
3 el olijfolie extra vierge
2elolie toe. Pureer in de blender of met
om nogmaals ar"
1 perzik
de staafmixer glad en breng op smaak.
voedingswaarde p.p. 112 kcal, vet 89,
nu
% kleine rode peper
Zet de gazpacho minstens 1uurinde
waarvan verzadigd 1 g, koolhydraten 7g,
& blender of staafmixer met hoge
koelkast om dooren door koud te worden.
waarvan suikers
vezels 2g, eiwit 2g,
maatbeker
3 Snijd het achtergehouden deel vande
zout 0,1 g, groente 639
a
komkommer in blokjes van /2 em. Snijd ook
ien
1 Snijd een schijf van 1em vande
de rest van de perzik in piepkleine blokjes.
Tip: pureer voor een extravolle sm
na
komkommer. Snijd de rest vande
Verwijder de zaadlijsten van de rode peper
1gegrilde rode paprika (uit pot) met de.
et
komkommer in stukjes. Hak de sjalot
en snijd het vruchtvlees fijn. Meng de
gepelde tomaten mee.
a
, #3.
+ à -
2
2
BE T-
Blad
WS
—
+
à
DE PERZIK
=
MAAKT
Fe
*
VAN DEZE
GAZPACHO
CSS
EEN ZOMER-
GAZPACHO
De
—=
ee
38 JUB