Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

©

Gazpacho met pittige perziktopping

voorgerecht - 20 min. (+ 1uur wachten) - 4 pers.

%komkommer

grof. Schilde per:

komkommer m

etde|

ode peperen

halveerde vruchten

1elolie. 4:

o in 4kleine

1sjalotje

verwijder de pi

epelde

1 perzik

tomaten in de blende: o

er. Voeg

glaasjes. Schep in elk gle

en beetje

Ie

1 blik gepelde tomaten (400 g)

de stukjes komkommez

alo

gede

en

perziktopping. Serveer de rest er apart bij

1teentje knoflook

Ya perzik, de knoflook, Bomen

3 el olijfolie extra vierge

2elolie toe. Pureer in de blender of met

om nogmaals ar"

1 perzik

de staafmixer glad en breng op smaak.

voedingswaarde p.p. 112 kcal, vet 89,

nu

% kleine rode peper

Zet de gazpacho minstens 1uurinde

waarvan verzadigd 1 g, koolhydraten 7g,

& blender of staafmixer met hoge

koelkast om dooren door koud te worden.

waarvan suikers

vezels 2g, eiwit 2g,

maatbeker

3 Snijd het achtergehouden deel vande

zout 0,1 g, groente 639

a

komkommer in blokjes van /2 em. Snijd ook

ien

1 Snijd een schijf van 1em vande

de rest van de perzik in piepkleine blokjes.

Tip: pureer voor een extravolle sm

na

komkommer. Snijd de rest vande

Verwijder de zaadlijsten van de rode peper

1gegrilde rode paprika (uit pot) met de.

et

komkommer in stukjes. Hak de sjalot

en snijd het vruchtvlees fijn. Meng de

gepelde tomaten mee.

a

, #3.

+ à -

2

2

BE T-

Blad

WS



+

à

DE PERZIK

=

MAAKT

Fe

*

VAN DEZE

GAZPACHO

CSS

EEN ZOMER-

GAZPACHO

De

—=

ee

38 JUB