Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 110
Hier is pagina 110 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
5
EEE
;
L
id
x
Ld
|
Nr
afel
may
lo
LES
00
©e
Gegrilde gemarineerde ananas met vanille-ijs
Citroen-muntgranita
nagerecht « 25 min. (+1uur marineren) « 4 pers.
nagerecht « 15 min. (+ 6 uur wachten) « 4 pers.
75 g suiker
150 g suiker
8 kruidnagels
5 citroenen
ananas
2 takjes munt (zakje à 15 g)
& zeef
2 el olijfolie
4 bollen vanilleschepijs
lage diepvriesdoos
& barbecue
1 Verwarm in een steelpan de suiker met 150 ml water.
1 Verwarm in een steelpan de suiker met 75 ml water
Los de suiker al roerend op. Neem de suikersiroop van
en de kruidnagels. Los de suiker al roerend op. Neem
het vuur en laat afkoelen tot kamertemperatuur. 2 Pers
de kruidnagelsiroop van het vuur en laat afkoelen tot
de citroenen uit. 3 Schenk het citroensap door de zeef
gebruik. 2 Snijd de halve ananas in de lengte in 4 parten.
bij de suikersiroop. Hak de munt fijn en voeg toe. Schenk
Verwijder de harde kern en snijd ook de schil en kroon
de citroensiroop in de diepvriesdoos en zet in de vriezer.
eraf. 3 Leg de ananasparten in een schaal en schenk er
4 Roer na 2 uur de bevroren massa los met een vork en zet
de kruidnagelsiroop over. Zet de ananas afgedekt in de
terug in de vriezer. Roer vervolgens met een vork elk uur
koelkast en laat minimaal 1 uur marineren. Keer de parten
goed door. Herhaal dit tot de granita helemaal bevroren
af en toe en schep er de siroop over. 4 Steek de barbecue
is. Dit duurt ca. 4 uur. B Neem de granita uit de diepvries
aan. Neem de ananas uit de siroop en bewaar de siroop.
en roer nogmaals goed door. Schep de granita in kleine
Bestrijk de ananasparten aan beide kanten dun met de
glazen en garneer eventueel met een blaadje munt.
olie. Gril de ananas op de hete barbecue 2-3 min. per
kant, tot het fruit mooie grillstrepen heeft. 5 Leg de
voedingswaarde p.p. 168 kcal, vet O g, waarvan
gegrilde ananas op 4 borden en schep er het vanille-ijs
verzadigd O g, koolhydraten 42 g, waarvan
m
bij. Schep een beetje kruidnagelsiroop over deananasen
suikers 39 g, vezels O g, eiwit O g, zout Og
het is.
Een citroentoetje vraagt om limoncello. Deze
voedingswaarde p.p. 186 kcal, vet 6 g, waarvan
van Li bevat met zijn 14,5% alcohol net even wat
verzadigd 3 g, koolhydraten 319, waarvan suikers 30 g,
minder alcohol dan gewone limoncello's.
vezels 2 g, eiwit 1 g, zout O1 g
Li limoncellow 70 cl 9,79
10 JUMBO