Jumbo - Folder van 10.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 10.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

em

©

+

Gevulde zoete aardappel

hoofdgerecht - 10 min. - 4 pers.

vo

4 zoete aardappelen

1 blikje maïskorrels (150 g)

1blikje zwarte bonen (200 g)

1avocado eetrijp

ah

1limoen

L

2elzoete chilisaus

5 g verse koriander (bakje 15 g)

Sant

& barbecue met deksel

zeef

Al

SA

Y

rasp

à

N

+

re

Ee,

1 Steek de barbecue aan.

se

Fa

pe.

mii

Halveer de zoete aardappelen

En

in de lengte en snijd het

Ty

=

Nl

vruchtvlees meerdere malen

kruislings in. Verpak elke helft

Rr

5

}

4

in een stuk aluminiumfolie,

leg ze op het rooster van de

th

barbecue en sluit het deksel.

44

VE

Pof ze in 25-30 min. gaar op

matig heet vuur. 2 Doe intussen

CE

de maïs en bonen in de zeef,

Fo

A

spoel af onder koud stromend

water en laat uitlekken. Halveer

EE

À à

de avocado, verwijder de pit

Fe



TA

SN

NN

kale

N

ae

enschep het vruchtvlees met

>

SA

een lepel uit de schil. Snijd de

Lo

#

PR

avocado in blokjes en doe in een

Fa

kom. Boen de limoen schoon.

se

i

ob

Rasp het groene deel van de

rd

id

TN

À

schil boven de avocado. Halveer

D

ei

RR

I

de limoen en pers de helften

g

Se.

x

uit boven de avocado. Meng

ir

er de maïs, bonen en chilisaus

à

"

door. Snijd de koriander grofen

meng door de bonen. 3 Haal de

=

aardappelhelften uit defolieen

leg op een schaal. Schep er het

(

bonen-mais-avocadomengsel

«

op en serveer.

\

«cl

voedingswaarde p.p. 282 kcal,

vet 8 g, waarvan verzadigd 1g,

koolhydraten 43 g, waarvan

suikers 15 g, vezels 7 g, eiwit 6 g,

Pd

zout 0,4 g, groente 160 g



18

JUMBO

NG