Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

ZUIVEL : SOJA

GLUTEN - LACTOSE - NOTEN

» EEE

A

100% Vegan

4

®

Ri

t

®

ER.

es

INGREDIËNTEN

LE

a

JALLOWEEN

tof

VOOR HET DEEG:

300g meel

3g suiker

3g zout

IZZA

3g gedroogde gist

180 ml water

VOORBEREIDINGSTIJD: 60 MINUTEN

VOOR DE SAUS:

PORTIES: 1 PIZZA

150g tomatensaus

2 eetlepels knoflookpoeder

BEREIDING:

2 eetlepels gedroogde oregano

Verwarm de oven voor op 200°C.

1 tl peper

1tl zout

Om het pizzadeeg te maken, doe je alle ingrediënten in een mengkom;

1 el olijfolie

gebruik je handen of een mixer om een deeg te maken. Als het deeg klaar is,

vorm je een bal en wikkel je deze in vershoudfolie en leg je deze op een

ALS TOPPING:

1 pakje Violife Slices Gouda Flavour

warme en droge plaats.

1 spookkoekjes uitsteker

Maak ondertussen de marinarasaus door alle ingrediënten te mixen in een

50 g olijven

50 g kappertjes

blender. Gebruik je koekjesvormer om spookvormen te maken van de

Verse basilicum, om te garneren

Violife-plakjes.

Als het deeg dubbel zo groot is, rol je het uit tot een cirkel van 30 cm.

Zet 7-10 minuten in de oven op een met bakpapier beklede bakplaat.

73

Haal uit de oven en gebruik een lepel om je marinarasaus te verdelen over de

pizzabodem. Bedek met de Violife-spookjes, gebruik plakjes olijf en

SLICES

kappertjes om ze ogen te geven en bak nog eens 5-6 minuten.

WHITE

Als de pizza klaar is, garneer met basilicumblaadjes en serveer.

er

RE

VIOLIFE