Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.

Hier is pagina 23 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 23
4 ZUIVEL : SOJA GLUTEN - LACTOSE - NOTEN » EEE A 100% Vegan 4 ® Ri t ® ER. es INGREDIËNTEN LE a JALLOWEEN tof VOOR HET DEEG: 300g meel 3g suiker 3g zout IZZA 3g gedroogde gist 180 ml water VOORBEREIDINGSTIJD: 60 MINUTEN VOOR DE SAUS: PORTIES: 1 PIZZA 150g tomatensaus 2 eetlepels knoflookpoeder BEREIDING: 2 eetlepels gedroogde oregano Verwarm de oven voor op 200°C. 1 tl peper 1tl zout Om het pizzadeeg te maken, doe je alle ingrediënten in een mengkom; 1 el olijfolie gebruik je handen of een mixer om een deeg te maken. Als het deeg klaar is, vorm je een bal en wikkel je deze in vershoudfolie en leg je deze op een ALS TOPPING: 1 pakje Violife Slices Gouda Flavour warme en droge plaats. 1 spookkoekjes uitsteker Maak ondertussen de marinarasaus door alle ingrediënten te mixen in een 50 g olijven 50 g kappertjes blender. Gebruik je koekjesvormer om spookvormen te maken van de Verse basilicum, om te garneren Violife-plakjes. Als het deeg dubbel zo groot is, rol je het uit tot een cirkel van 30 cm. Zet 7-10 minuten in de oven op een met bakpapier beklede bakplaat. 73 Haal uit de oven en gebruik een lepel om je marinarasaus te verdelen over de pizzabodem. Bedek met de Violife-spookjes, gebruik plakjes olijf en SLICES kappertjes om ze ogen te geven en bak nog eens 5-6 minuten. WHITE Als de pizza klaar is, garneer met basilicumblaadjes en serveer. er RE VIOLIFE —
Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 23