Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
ZUIVEL : SOJA
GLUTEN - LACTOSE - NOTEN
» EEE
A
100% Vegan
4
®
Ri
t
®
ER.
es
INGREDIËNTEN
LE
a
JALLOWEEN
tof
VOOR HET DEEG:
300g meel
3g suiker
3g zout
IZZA
3g gedroogde gist
180 ml water
VOORBEREIDINGSTIJD: 60 MINUTEN
VOOR DE SAUS:
PORTIES: 1 PIZZA
150g tomatensaus
2 eetlepels knoflookpoeder
BEREIDING:
2 eetlepels gedroogde oregano
Verwarm de oven voor op 200°C.
1 tl peper
1tl zout
Om het pizzadeeg te maken, doe je alle ingrediënten in een mengkom;
1 el olijfolie
gebruik je handen of een mixer om een deeg te maken. Als het deeg klaar is,
vorm je een bal en wikkel je deze in vershoudfolie en leg je deze op een
ALS TOPPING:
1 pakje Violife Slices Gouda Flavour
warme en droge plaats.
1 spookkoekjes uitsteker
Maak ondertussen de marinarasaus door alle ingrediënten te mixen in een
50 g olijven
50 g kappertjes
blender. Gebruik je koekjesvormer om spookvormen te maken van de
Verse basilicum, om te garneren
Violife-plakjes.
Als het deeg dubbel zo groot is, rol je het uit tot een cirkel van 30 cm.
Zet 7-10 minuten in de oven op een met bakpapier beklede bakplaat.
73
Haal uit de oven en gebruik een lepel om je marinarasaus te verdelen over de
pizzabodem. Bedek met de Violife-spookjes, gebruik plakjes olijf en
SLICES
kappertjes om ze ogen te geven en bak nog eens 5-6 minuten.
WHITE
Als de pizza klaar is, garneer met basilicumblaadjes en serveer.
er
RE
VIOLIFE
—