Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 62
Hier is pagina 62 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Groene roosjes
Een superfood zonder kapsones, een vitamine boost die niet de
hoofdprijs kost, een groente waarmee je makkelijk alle kanten
op kunt. Maar die vooral ontzettend lekker is.
Ps
€
u
IC
|
ZA
ER
er
2:
Es
A+
pe
*
IN
4
=
ES
7773
Ben
ee
var
urn
NT
m
T
Broccoli amandelsoep
Broccoli nuggets
2
3
met roquefort en amandelcrunch
met kerriemayonaise
Voorgerecht, 4 personen
Borrelhapje, 24 stuks
_
© 500 gram broccoli
Verwarm de oven voor op 160°C.
© 400 gram broccoli
Verwarm de oven voor op
Cin roosjes)
Kook de broccoli met de amandelen
Cin roosjes)
200°C. Maal de broccoli bijna
© 100 gram amandelen
in de groentebouillon gaar en zacht.
© 2 teentjes knoflook
fijn in een keukenmachine.
750 mil
ter
Meng intussen het amandelschaafsel
(füngehakt)
Voeg de knoflook, peterselie,
groentebouillon
met de honing en een snufje zout.
© 1 eetlepel platte
bieslook, kaas, eieren, brood-
50 gram
peterselie (gehakt)
Verspreid over de bakplaat, druk
kruim, zout en peper toe en
amandelschaafsel
zachtjes aan en bak in de oven in
© 1 eetlepel bieslook
meng kort tot er een wat
© 1eetlepel honing
circa 10 minuten goudbruin. Voeg
(gehakt)
plakkerig, kruimelig deeg
© 100 gram roquefort of
de roquefort toe aan de soep, laat
© 100 gram belegen kaas
ontstaat. Vorm met licht vochtige
gorgonzola
1 minuut smelten en pureer
(geraspt)
handen kleine koekjes van het
© 4 eetlepels crème
vervolgens het geheel tot een glad
© 2 eieren (losgeklopt)
deeg en leg ze op de bakplaat.
fraîche
mengsel. Breng op smaak met zout
© 1 handje fijn
Bak circa 10 minuten in het
midden van de oven. Keer de
© 2 eetlepels olijfolie
en peper. Giet de soep in mokken of
broodkruim © bakplaat
© bakplaat met
kommen en schep 1 eetlepel crème
met bakpapier
nuggets om en bak nog circa
bakpapier
fraîche in het midden van elke mok.
3 minuten verder. Lekker met
Bedruppel de soep met wat olijfolie
kerriemayonaise of ketchup.
en bestrooi met de amandelcrunch.
LEEN herfst 2021 59