Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 62


Hier is pagina 62 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Hoogvliet Folder 30.08.2021

Hier is pagina 62 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 62

Groene roosjes Een superfood zonder kapsones, een vitamine boost die niet de hoofdprijs kost, een groente waarmee je makkelijk alle kanten op kunt. Maar die vooral ontzettend lekker is. Ps € u IC | ZA ER er 2: Es A+ pe * IN 4 = ES 7773 Ben ee var urn NT m T Broccoli amandelsoep Broccoli nuggets 2 3 met roquefort en amandelcrunch met kerriemayonaise Voorgerecht, 4 personen Borrelhapje, 24 stuks _ © 500 gram broccoli Verwarm de oven voor op 160°C. © 400 gram broccoli Verwarm de oven voor op Cin roosjes) Kook de broccoli met de amandelen Cin roosjes) 200°C. Maal de broccoli bijna © 100 gram amandelen in de groentebouillon gaar en zacht. © 2 teentjes knoflook fijn in een keukenmachine. 750 mil ter Meng intussen het amandelschaafsel (füngehakt) Voeg de knoflook, peterselie, groentebouillon met de honing en een snufje zout. © 1 eetlepel platte bieslook, kaas, eieren, brood- 50 gram peterselie (gehakt) Verspreid over de bakplaat, druk kruim, zout en peper toe en amandelschaafsel zachtjes aan en bak in de oven in © 1 eetlepel bieslook meng kort tot er een wat © 1eetlepel honing circa 10 minuten goudbruin. Voeg (gehakt) plakkerig, kruimelig deeg © 100 gram roquefort of de roquefort toe aan de soep, laat © 100 gram belegen kaas ontstaat. Vorm met licht vochtige gorgonzola 1 minuut smelten en pureer (geraspt) handen kleine koekjes van het © 4 eetlepels crème vervolgens het geheel tot een glad © 2 eieren (losgeklopt) deeg en leg ze op de bakplaat. fraîche mengsel. Breng op smaak met zout © 1 handje fijn Bak circa 10 minuten in het midden van de oven. Keer de © 2 eetlepels olijfolie en peper. Giet de soep in mokken of broodkruim © bakplaat © bakplaat met kommen en schep 1 eetlepel crème met bakpapier nuggets om en bak nog circa bakpapier fraîche in het midden van elke mok. 3 minuten verder. Lekker met Bedruppel de soep met wat olijfolie kerriemayonaise of ketchup. en bestrooi met de amandelcrunch. LEEN herfst 2021 59

Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 62