Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 62




Hier is pagina 62 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Groene roosjes

Een superfood zonder kapsones, een vitamine boost die niet de

hoofdprijs kost, een groente waarmee je makkelijk alle kanten

op kunt. Maar die vooral ontzettend lekker is.

Ps



u

IC

|

ZA

ER

er

2:

Es

A+

pe

*

IN

4

=

ES

7773

Ben

ee

var

urn

NT

m

T

Broccoli amandelsoep

Broccoli nuggets

2

3

met roquefort en amandelcrunch

met kerriemayonaise

Voorgerecht, 4 personen

Borrelhapje, 24 stuks

_

© 500 gram broccoli

Verwarm de oven voor op 160°C.

© 400 gram broccoli

Verwarm de oven voor op

Cin roosjes)

Kook de broccoli met de amandelen

Cin roosjes)

200°C. Maal de broccoli bijna

© 100 gram amandelen

in de groentebouillon gaar en zacht.

© 2 teentjes knoflook

fijn in een keukenmachine.

750 mil

ter

Meng intussen het amandelschaafsel

(füngehakt)

Voeg de knoflook, peterselie,

groentebouillon

met de honing en een snufje zout.

© 1 eetlepel platte

bieslook, kaas, eieren, brood-

50 gram

peterselie (gehakt)

Verspreid over de bakplaat, druk

kruim, zout en peper toe en

amandelschaafsel

zachtjes aan en bak in de oven in

© 1 eetlepel bieslook

meng kort tot er een wat

© 1eetlepel honing

circa 10 minuten goudbruin. Voeg

(gehakt)

plakkerig, kruimelig deeg

© 100 gram roquefort of

de roquefort toe aan de soep, laat

© 100 gram belegen kaas

ontstaat. Vorm met licht vochtige

gorgonzola

1 minuut smelten en pureer

(geraspt)

handen kleine koekjes van het

© 4 eetlepels crème

vervolgens het geheel tot een glad

© 2 eieren (losgeklopt)

deeg en leg ze op de bakplaat.

fraîche

mengsel. Breng op smaak met zout

© 1 handje fijn

Bak circa 10 minuten in het

midden van de oven. Keer de

© 2 eetlepels olijfolie

en peper. Giet de soep in mokken of

broodkruim © bakplaat

© bakplaat met

kommen en schep 1 eetlepel crème

met bakpapier

nuggets om en bak nog circa

bakpapier

fraîche in het midden van elke mok.

3 minuten verder. Lekker met

Bedruppel de soep met wat olijfolie

kerriemayonaise of ketchup.

en bestrooi met de amandelcrunch.

LEEN herfst 2021 59