Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 40




Hier is pagina 40 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1er

tterball

ET

a

Ru

Altijd een goed idee. Maar als we het hebben over

welk bier bij welk gerecht smaakt, kan dat natuurlijk

Pils

Het meest gewone biertje,

spannender Want net als met wijnen, is het zeker zo dat

heet eigenlijk pils. Hetis een

allemansvriend, gemaakt voor

de grote consumptie. Om die

bepaalde bieren maken dat je eten nog lekkerder srnaakt!

reden wordt het vaak gedronken

En andersom: dat je bier smaakt zoals je het nog nooit

met vette happen. Waar wij de

voorkeur geven aan frituur en

hebt geproefd

Chinees, gaan de Duitsers voor

bratwurst en de Italianen voor

pizza.

nn, <

Smaakt naar meer

De toegevoegde smaken in bier

kun je koppelen aan gerechten

waar die smaken ook in zitten

of waar ze traditioneel goed

Br

bij smaken. Denk aan Kriek

try

bier met kersen, wat goed

z

jan

combineert met rood fruit en

chocoladetaarten. Of witbier

fief:

UE

met citroen bij salades met een



(

citroendressing en alle soorten

vis. Of een fruitige tripel bij

het toetje pêche melba of een

kruidige kipschotel.

Bokbier

5

Heerlijk herfstbier. Als de bladeren

+

298

gaan verkleuren, wordt het eerste vat

We

aangesloten. De lichte karamelsmaak

a

A

_N

combineert goed met de sterke smaken

É

N

SE >

van rood vlees, chorizo, larnskoteletjes,

AE

gegrilde zalm en overrijpe kazen. Ook

+

een stoofschotel met veel uien versterkt

id.

Ÿ

de smaak van herfstbok.

4

5

=

ES

®

Di

J

Weizen

In tegenstelling tot witbier, bevat dit

ae

D

bier geen toevoegingen. Het is voller van

smaak, met lichte aroma's van banaan

en kruidnagel. Goed te combineren

met salades van vis, gevogelte,

5

vleeswaren, kaasblokjes, pittig eten en

fruitige nagerechten.

40 LEEN herfst 2021