Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 35


Hier is pagina 35 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Hoogvliet Folder 30.08.2021

Hier is pagina 35 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 35

5. Ia the spotlight 2 A mal LINS is le A | | Ee ee. LE LL 4 ki A B ee il | N A pu Su Dr ® u Dn C pr BE? F a mn EL Es ot er LE Yo Een 2 kds “RÉ ih Ka 7 “Er is geen direct verband tussen de schilen 2e 28 a = de smaak van de aardappel. Uiteraard is de smaak wel afhankelijk van het ras” 2 4 Au ER es a “De keuze voor een vastkokende of kruimige od vr aardappel is persoonlijk. Sommigen houden » van een aardappel die mooi heel blijft na het koken en anderen willen juist een aardappel Léa: die lekker uit elkaar valt. Een vastkokende aardappel is daarom meer geschikt voor in x een salade, terwijl kruimige aardappelen beter geschikt zijn om te stampen, prakken of pureren. Zowel een vastkokende als een “De keuze voor kruimige aardappel kan prima gekookt of vastk gebakken gegeten worden” (el l L I oen > “Het consumeren van aardappelen in de schil is zeker een goed idee. Behalve Le Ta: à veel smaak bevat de schil ook veel goede voedingsstoffen” bepalend kan zijn of de aardappel een > gladde of wat ruwere schil krijgt” ij “Uiteraard is het lekkerder om de aardappel LI zo vers mogelijk te eten, dus om zete bereiden wanneer deze nog ongekookt en “Vanaf de teler transporteren wij in eigen ongeschild zijn. Wanneer de aardappelen beheer de aardappelen naar Hillegom Dit aleen voorbereiding hebben ondergaan, zal kan in bulk (meer dan 38.000 kg per vracht) dat toch altijd iets ten koste van de smaak maar ook in kleinere hoeveelheden in gaan” een kuubskist (1.200 kg). Bij binnenkomst worden de aardappelen eerst gekeurd in ons laboratorium. Na een zeer zorgvuldig proces “De aardappel is erg veelzijdig en dat van maatsorteren, wassen en kwaliteit maakt het zo'n fantastisch product. Juist sorteren worden de aardappelen kortstondig de afwisseling die je met een aardappel geconditioneerd opgeslagen. Afhankelijk kan realiseren bevalt mij zo goed. Dus de van de wensen van de afnemer worden de ene keer heerlijk uit de oven, de dag daarna aardappelen vervolgens verpakt in de juiste in een smeuïge stamppot en vervolgens verpakkingseenheid en dagvers aan de lekker traditioneel gekookt met een distributiecentra geleverd” zelfgemaakte jus” herfst 2021 35

Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 35