Hoogvliet - Folder van 30.08.2021 tot 30.09.2021 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 30.08.2021 tot 30.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5.
Ia the spotlight
2
A
mal
LINS
is
le
A
|
|
Ee
ee.
LE
LL
4
ki
A
B
ee il | N
A
pu
Su
Dr
®
u
Dn
C
pr
BE?
F
a
mn
EL
Es
ot
er
LE
Yo
Een
2 kds
“RÉ
ih
Ka
7
“Er is geen direct verband tussen de schilen
2e
28
a =
de smaak van de aardappel. Uiteraard is de
smaak wel afhankelijk van het ras”
2
4
Au
ER
es
a
“De keuze voor een vastkokende of kruimige
od
vr
aardappel is persoonlijk. Sommigen houden
»
van een aardappel die mooi heel blijft na het
koken en anderen willen juist een aardappel
Léa:
die lekker uit elkaar valt. Een vastkokende
aardappel is daarom meer geschikt voor in
x
een salade, terwijl kruimige aardappelen
beter geschikt zijn om te stampen, prakken
of pureren. Zowel een vastkokende als een
“De keuze voor
kruimige aardappel kan prima gekookt of
vastk
gebakken gegeten worden”
(el
l
L
I
oen
>
“Het consumeren van aardappelen in
de schil is zeker een goed idee. Behalve
Le
Ta:
à
veel smaak bevat de schil ook veel goede
voedingsstoffen”
bepalend kan zijn of de aardappel een
>
gladde of wat ruwere schil krijgt”
ij
“Uiteraard is het lekkerder om de aardappel
LI
zo vers mogelijk te eten, dus om zete
bereiden wanneer deze nog ongekookt en
“Vanaf de teler transporteren wij in eigen
ongeschild zijn. Wanneer de aardappelen
beheer de aardappelen naar Hillegom Dit
aleen voorbereiding hebben ondergaan, zal
kan in bulk (meer dan 38.000 kg per vracht)
dat toch altijd iets ten koste van de smaak
maar ook in kleinere hoeveelheden in
gaan”
een kuubskist (1.200 kg). Bij binnenkomst
worden de aardappelen eerst gekeurd in ons
laboratorium. Na een zeer zorgvuldig proces
“De aardappel is erg veelzijdig en dat
van maatsorteren, wassen en kwaliteit
maakt het zo'n fantastisch product. Juist
sorteren worden de aardappelen kortstondig
de afwisseling die je met een aardappel
geconditioneerd opgeslagen. Afhankelijk
kan realiseren bevalt mij zo goed. Dus de
van de wensen van de afnemer worden de
ene keer heerlijk uit de oven, de dag daarna
aardappelen vervolgens verpakt in de juiste
in een smeuïge stamppot en vervolgens
verpakkingseenheid en dagvers aan de
lekker traditioneel gekookt met een
distributiecentra geleverd”
zelfgemaakte jus”
herfst 2021 35